Magyar Fórum Újratöltve! /Hungarian Forum Reloaded!/

Magyar közösség fóruma. /Hungarian national forum./

2 Likes

Régi Magyar fórum rész , posztolni nem lehet bele de legalább nem veszett el .
https://old-forum.warthunder.com/index.php?/forum/238-magyar-f%C3%B3rum/

2 Likes

Ezer hála és köszönet!🤗

Kemény egyetlen topicot kaptunk, ha jól látom?

Csak én érzem úgy, hogy ez sokkal szarabb lett mint volt?

Nem , hulladék . Megint senki nem kérte , 0 kommunikáció róla és teljesen szét lett cseszve az egész fórum . Reddit copy… asszem az néz ki hasonlóan .
Legalább megvan a régi hátha van esély hogy vissza állnak… .

1 Like

A prohardver WT topicjában több élet van mint itt a hivatalos fórumon. Próbálom életben tartani, de az, hogy 2-3 ember aktívkodik rajta eléggé kevés. :(
Legalább a magyar klánokat valahogy ide kéne/kellett volna terelni …

Ha jól látom, akkor már lett egy alkategóriánk nekünk is

1 Like

Van bizony, és most már Stona segítségével tudunk mi is bármennyit létrehozni. Törölni is fogom mindjárt az első néhány posztomat, amikor még azt írtam nem lehet megoldani, mert azóta már igen. Kigyűjtötték főkategóriának a “National Communities” kategórián belül a “Magyar Fórum” kategóriát, és ha arra kattintasz, akkor jobb felül tudsz a “Create New Topic” gombbal a “Magyar Fórum” főkategórián belül csinálni bármennyi alkategóriát. Csináltam is egy “Festések” -et, de nem akarom mindet én megcsinálni, mert sokkal színesebb, ha mind részt veszünk benne. Te például megcsinálhatnád a a leírt módszerrel a Dühöngőt, és a Játékélményeket… …esetleg lehet, hogy a Dühöngő nevén és leírásán erősen finomítani kéne, hogy ne feszültség leadó hely legyen? Pl. hogy tárgyilagos kommenteket várunk, vagy ilyesmi? Igazából szabad kezet kapsz, tőlem úgy csinálod meg, ahogy neked kedves, csak tipp, ez a te alkotói szabadságod!😉 Talán így nem leszel majd annyira szomorú sem!😄

Alig találtam ide vissza.
Jó ötlet ez a más is csináljon topicot, a dühöngőt meg a játékélményeket bevállalom ha sikerül :)

Úgy látom eléggé kihalás van …

Mi ketten végül is discordon is jól el tudnánk beszélgetni, mint ahogy több más FFWK -sal is szoktam, “Kulcsossal” meg “air_fighter” -el, nem terheltem emiatt a topicot. Úgy tűnik az FFWK a századok legbarátságosabb része lehet, mert titeket nem zavar, hogy egyedül vagyok, a többiek közül sokan csak századbeliekkel állnak szóba. “Air_Fighter” szerint egyébként az van, hogy a századok nagyrészt a discordon laknak. Ez eléggé közelít az igazsághoz. Az én véleményem pedig az, hogy a barátságos FFWK -n kívül a többi század egy kicsit “kicsi a bors, de erős” stílusban nyomul, és inkább szájkaratéznának, ha itt lennének azon, hogy ki a jobb war thunder -es. Pedig világosan és érthetően ott a stat. ami mindent elárul. Bizonyos mértékben mindkettőnknek igaza lehet. De ettől még szerintem nyugodtan posztolj csak érdekes dolgokat, mert megnézni meg megnézik. Ha 70% csak azért, hogy bele tud-e kötni, de akkor is megnézi, de akkor is van egy 30% akit érdekelhet a fórum, csak nem csatlakozik be, mert tart tőle, hogy belekötnek. Mindenesetre mi nem fogunk belekötni senkibe az fix. Most én az újabb hat festéssel megint csúszok, nem csak mert nyár van, hanem mert mindegyiknek az oldalát a képek alapján máshogy kell foltozni (német magyar gépek).

Discorddal csak annyi a bajom, hogy sokszor túl nagy a “zaj”.
Felszoktam nézni én is, régen játszottam is a többiekkel (manapság eléggé nehéz összehozni ezt).
A fórumot megtudom nézni napközben is. De arra rá kéne állnom, hogy amit ide postolok azt discordra is
Régen egyszerű volt, elég volt ide bedobni

Jééé, van szerkesztés :)

Ja, én is voltam rövid ideig az FFWK csatornájában, nekem nagyon szimpik voltak, csak engem akkoriban nagyon az vitt előre, hogy húzzam az új gépeket, és így kiestem abból a br tartományból ahol ők szívesen mentek, mert ugye van ez az általános dolog, hogy túl alacsony és túl magas br ekben nem sokan szeretnek menni. Privátba elküldtem a discordomat azért, tudunk ott chatelni. Meg egyébként bárki kereshet engem ott is, ha akar. Itt, ha a nevemre kattint valaki, tud privát üzenetet küldeni, és akkor el tud kérni discordot, vagy tud kérdezni bármit. Mivel én századba nem vagyok, nekem marad a fórum olyan ügyekben amik közügyek, mint elkészült festések. Volt nekem is játékélményem egyébként a napokban több is, de nem raktam be, mert megint csak az van, hogy sokan nem szeretnek árkádozni szárazföldiben. Persze reálozni nem mernek egyedül, de árkádozni nem szeretnek… Igen, és még azt is kiírja hányszor szerkesztettél, én nem tudom miért nem pontosan azt írom le amit gondolok, úgyhogy nálam mindig van ott egy kettes hármas.😅

Nálam is hasonló a helyzet, hogy sokszor nem voltam “kompatibilis” sem időben, sem BR-es elképzelésemben a többiekkel.
Köszi, mostanság nem vagyok sokat Discordon, de jó ha megvan :)

Hol írja, hogy hányszor szerkesztett az ember?

jah, megvan, a kis ceruza fent az idézett postoló neve előtt