Mam pytanie co jest nie tak z tymi losowaniami.
Gram sobie czołgami na poziomie 8.0 w trybie zręcznościowym i sprawdziłem nic nie mam powyżej.
Tam nagle lądują gracze u przeciwnika w nazwach drzewka i krzaczki czyli gracze chyba gdzieś z Azji, problem w tym że oni lądują tam z pojazdami Merkawa Mk1 i Mk2 czyli poziom 9.7. Nie muszę mówić co się stało, zaliczali od 5 do 8 frag od tak sobie, wymiatali wszystkich jak leci. Bitwa nie trwała długo.
Zaczyna mnie to denerwować.
Wrzuć proszę linka do powtórki z tej bitwy i podaj dokładny line-up jakiego używasz.
Nie ma możliwości, żebyś grając max 8.0 został wystawiony do walki z przeciwnikiem, który ma maszyny na poziomie 9.7.
Wejdź sobie też na wiki (albo sprawdź w grze) na jakim BR są maszyny
Bo bardzo możliwe, że zwyczajnie pomyliłeś dwa różne czołgi (albo sprawdzasz BR maszyn z bitew realistycznych, grając w bitwy zręcznościowe). Wyświetlanie BR w hangarze możesz zmienić w prawym dolnym rogu drzewka rozwoju maszyn.
Sprawdziłem i ponownie obejrzałem powtórkę. Wklejam link z jednej takiej np: bitwy. No chyba ze ja cos nie tak pojmuję.
Nie mogę skopiować linku do powtórki bo podaje błąd kopiowania linku ani nie mogę pobrać powtórki tylko obejrzeć mogę, dziwne bo nigdy nie było problemu z tym. Wstawiam link do zrzutu.
A tu daje zrzut ekranu gracza który jedzie Merkawą Mk1 np:
Moje pojazdy z drzewka w bitwie
Udało się skopiować link do powtórki, wklejam.
https://warthunder.com/pl/tournament/replay/342827669706613593?public_key=UOWlwLc8M1wOUKRPSEy9
Dzięki za screeny. Tak jak pisałem, wydaje mi się, że po prostu pomyliłeś maszyny przeciwnika.
Amerykańska Merkava Mk1 jest na 9.0 w AB. A z tego co widzę na Twoim screenie (ciężko dokładnie zobaczyć, bo pewnie masz HDR włączony) przed nazwą czołgu jest amerykańska gwiazda.
Tak, masz rację. Przegapiłem to że może to być z Amerykańskiego drzewka pojazd.
Przyznaje się do błędu i błędnej oceny sytuacji.
Dziękuję za odpowiedz i pomoc.