Jednak jestem uzależniony, wyekspiłem wczoraj gwiazdkę na SB 🤣
Ślimak zaszalał z BRem dla tego Su-25BM - aż 11.3. Zaledwie 2 szczeble niżej od maksymalnego BRa, na którym jest MiG-29, który miał mieć R-73, a który deklasuje Su-25 w walce powietrznej pod każdym względem. A to również oznacza, że bardzo często ta maszyna będzie “zasysana” do bitew na 12.0. :/
Najszybciej idzie robić ten event naziemnymi bo byle co zrobisz na naziemnym RB i dostajesz 3k punktów w tabeli co innego na lotniczych czy morskich aż zacytuje pewnego streamera z małopolskiego “nikt tego ku… nie testował”
Najszybciej, to mi się robi na symulacji lotniczej, bo przez 3 godziny jestem w stanie nazbierać 11k punktów.
A naziemnych i morskich nie robię, bo tam to co najwyżej 1000 pkt zrobię xD I to raz na kilka bitew.
Przez 3 godziny 11k punktów ? Xd
To powiem Ci, współczuje :D
Ktoś chce pograć 4.0 RB naziemne komuchami?
No tyle w bitwie robię, po przeliczeniu (mam łączny mnożnik 3.6 lub 3.3 w zależności od ery maszyny) wychodzi 40000. Jak bym latał z rakietami niekierowanymi i robił ataki kamikaze na lotnisko wroga, to bym to szybciej osiągnął. Ale nie robię ataków kamikaze.
ah no tak zapomniałem, że na SB są dużo lepsze przeliczniki. To zwracam honor ;P w takim razie event robisz mniej wiecej tyle co ja
Russian bias silne jak nigdy ;d
Muszę przyznać ,że w tym wydarzeniu …ciężej mi było wykonać to co sobie zamierzyłem. Ale koniec końców zdobyłem okręcik dla siebie a kołowca na ryneczek. :D
A ja miałem ten evencik w takim jednym miejscu. Jeszcze coś złapię od częstego mienia tam różnych rzeczy. Moje staty (w zaokrągleniu) wyglądają zgodnie z przewidywaniami:
- czołgi - 18,5k , samoloty - 9,4k
- czołgi - 31,5k , samoloty - 27,2k
- czołgi - 27,5k , samoloty - 3,4k
- czołgi - 18,9k , samoloty - 3,6k
- czołgi - 12,0k , samoloty - 18,4k
- czołgi - 9,7k , samoloty - 1,0k
- czołgi - 10,5k , samoloty - 1,9k
- czołgi - 4,9k , samoloty - 13,5k
- czołgi - 28,9k , samoloty - 0k
- czołgi - 4,7k , samoloty - 0,7k, łódki - ???
Zadanie 1. Czołgi. Miałem kilka boosterów na SL 15%, 20%, 150%, które częściowo skumulowałem i użyłem na robienie modułów w czołgu z Rank 6.
Zadanie 5. Samoloty. Battle Pass - zadania dzienne i wyzwania skumulowały mi się na samolotach.
i tutaj kończą się spektakularne wyniki.
Zadania 6. Tutaj chyba zacząłem robić szwedzkie czołgi. Główną przyczyną są niszczyciele (tak też zacząłem z Włochami) a poboczną szwedzki PT-76. Były też niskoerowe resztówki w samolotach. Zrobiłem Rank 1 i 2 i czekam na zniżki 50% SL.
Zadanie 10. Z Battle Pass zakupiłem: poprzednio Geriatrico (IT) oraz ostatnio Smelty (RU). Odkryłem Rank 1. W RU chyba są mniejsze wymagania, bo mogę robić Rank 2. Czekam na zniżki 50% SL. :-) Oczywiście brak punktów do eventu, bo oba statki to Rank 2.
Z jednej strony trochę szkoda piździka. Z drugiej strony, po co się katować? Są też pozytywy. Od kilku lat mam wrażenie, że w WT jest całoroczny event Prima Aprilis. Cele wyznaczam sobie samemu, niezależnie od eventów :-D
A ja mam takie pytanie. Mam już te Ulepszenie kuponu. Ale nie ma tam żadnej opcji aktywacji. Będzie po 1 września?
Jak Klikniesz w kupon na pojazd to pojawi ci się opcja ulepszenie . Ulepszony kupon można sprzedać na Ryneczku od któregoś tam września.