Kde mam kamuflaz?

stratila sa mi TWITCH kamuflaz na Z10. bolo by fajn mi ju vratit bola velmi pekna :) dakujem

Ahoj,

Ptám se na maskování pro Z-10, které není ve vašem inventáři, předpokládám.

Zkuste zjistit, zda je váš účet na Twitchi propojen s nějakou službou Gaijin nebo zda používáte stejné e-maily, myslím, že to může pomoci.

Ahoj a ty si neumiš vytvořit vlastni kamuflage nebo si nějakou stahnout přimo z WT fora ?

1 Like

nechcem stiahnut z fora a ani nechcem si vytvorit ta twitch kamuflage bola pekna a ked som ju mal tak neviem preco mi ju odobrali prec

Môj twitch je prepojený s hrou ale tu sa jedna o kamuflage ktorú som mal nasadenú na Z10 (helikoptéru u Činy) ktorú už nemám chcem vedieť dôvod a chcel by som ju späť ďakujem

Chápem, avšak je to komplikovaná záležitosť a môžem vám len poradiť, aby ste sa obrátili na podporu. Myslím, že nikto tu na fóre vám veľmi nepomôže.

možna ty ji neodebrali zkus se podivat do složky kde maš hru na instalovanou a tam maš složku ze skinama .tak se podivej jestli ten skin tam maš pořad pokud ano tak se ti jen neukazuje ve hře . pač ze složky se ty nic neodebira pač to maš u sebe v pc

jinak co jsem koukal tak ta helikoptera Z-10 je pořad u činanu a má BR 10.7 tak nevim ják ty mohla zmizet ?a pokud jde o skin a ne o helikopteru tak řikam mrkni do složek tam kde maš WT nainstalovane a najdi si složku USERSKIN pokud ten skin tam mit budeš tak se neukazuje jen ve hře a stači ho jen přepsat za stavajici . a co se tiče stroju tak se nedaji ani prodat což je škoda