Je to opraveno! č.93

Dnes se budeme věnovat opravám chyb a vylepšením, které jsme ve hře provedli během posledních dvou týdnů. A zejména dnes jsme toho opravili hodně! Podívejme se na to.

Pokud jste našli chybu, kterou byste chtěli nahlásit, můžete tak učinit na naší komunitní platformě pro hlášení chyb.

Vylepšení rozhraní osádky

Do herního rozhraní jsme přidali velké množství vylepšení. Nejvýraznější z nich je možnost snadno měnit pořadí osádek v sestavě. To lze nyní provést jednoduchým kliknutím a přetažením: klikněte na blok osádky pod strojem, který obsahuje informace o čísle, kvalifikaci a úrovni osádky, přetáhněte jej a pusťte, kam chcete!

Když už mluvíme o informačním bloku osádky. Přepracovali jsme způsob, jakým jsou hráči informováni o tom, že jsou dovednosti osádky připraveny k vylepšení. Dříve se vzhled ikony vypočítával podle poměrně složitého systému, který mnohým z vás příliš nevyhovoval. Nyní je princip mnohem jednodušší a pohodlnější, v podstatě pokud osádka nasbírala dostatek zkušeností, aby mohla trénovat nejdražší z dostupných dovedností alespoň o půl bodu, dozvíte se o ní.

Změnili jsme také okno pro umístění strojů do slotu pro osádku. Informační blok s nejdůležitějšími informacemi pod slotem je nyní větší, pozadí je tmavší, takže informace o slotu pro osádku jsou lépe viditelné, vlajka země a blok se zálohami byly odstraněny, blok s legendou se nyní nachází nad lištou pro osádku a cena za umístění stojů do slotu pro osádku je pod ním.

Opravy sledování cílů

obraz

Opravili jsme dvě chyby související se sledováním cílů. U letadel se při přepnutí do pohledu třetí osoby již nezmenšuje operační dosah optického sledování cíle. To mohlo vést k resetování uzamčení, pokud byl cíl dostatečně daleko. Kvůli další chybě, když byl radar vypnutý, IRST a optické automatické sledování vůbec nefungovalo.

Oprava protiletadlového radaru

Po vydání hlavní aktualizace Seek & Destroy docházelo za určitých podmínek k poruchám protiletadlových radarů, které zobrazovaly cíle nikoliv s běžnými značkami, ale s velmi velkými oblouky o rozměrech téměř celého kruhu. Při velkém množství cílů se radar jednoduše zaplnil zelenými soustřednými oblouky a bylo prakticky nemožné ho přečíst. Tuto chybu jsme opravili a radary nyní fungují podle očekávání.

Kvalita života při nasazení do bitvy!

obraz

Dříve kliknutí na libovolné místo na mapě v okně nasazení způsobilo resetování vybraného bodu nasazení (pokud jste nějaký vybrali), což mohlo být někdy frustrující. Nyní kliknutí kdekoli na mapě v okně nasazení neresetuje vybraný bod nasazení!

Rozhodli jsme se také, že používání zálohy bude viditelnější. Tlačítko "Do boje!" bude mít v okně nasazení zlatý odstín u strojů , která lze nasadit pomocí zálohy, a zobrazí se ikona zálohy.

Rychlejší kamera zničení

obraz

Když jste zničeni, hra přehraje střelu zcela od místa, odkud přišla. Mnoho hráčů však toto opakování zpravidla přeskočí, aby se mohli co nejrychleji vrátit do akce.

Proto jsme se rozhodli předělat opakované záběry z kamery zničení. Nyní se nezobrazí výstřel nepřítele a celý let střely, což zase ušetří až pět sekund před návratem do bitvy. Místo toho stále uvidíte detailně smrtelný zásah, a když se vám ukáže nepřítel, který vás zničil, kamera se natočí vaším směrem, abyste mohli snáze posoudit pozici nepřítele a případnou chybu, kterou jste udělali.

Opravy režimu TWS

obraz

V této aktualizaci bylo provedeno několik oprav týkajících se režimu TWS. Pokud některý cíl zmizel z obrazovky radaru, mohl radar náhodně přepnout na jiný. Kromě toho bylo sledování cíle narušeno, když byly aktivovány funkce "Stabilizace pohledu" a "Aktivovat cílový bod".

Radary Pancir-S1 a Tor-M1 mohly přepínat vybraný cíl, když cíl odpálil raketu nebo shodil bombu. Když se příď letadla zvedla/snížila natolik, že požadovaná poloha antény přesáhla fyzické meze radarového rozsahu, anténa se pohybovala podle mezí a poté se nevrátila do požadované polohy, ale zůstala ve změněné poloze. Značky cíle v režimu rozšířeného sledování již neleží na okrajích pracovních úhlů antény a nebrání zaměření střel s radarovým vyhledávačem přes kanál rádiové korekce.

To ale není všechno!

Kompletní seznam vylepšení najdete v seznamu změn níže. Zde je několik dalších z posledních 2 týdnů: Výška mnoha stromů se snížila ve Skalnatém kaňonu, Tajemném údolí, Skalnatých pilířích, Rýžových terasách, Guyanské vysočině, Golanských výšinách, Čeng-čou, na Aleutských ostrovech a v Jižní Africe. Bylo vráceno oznámení o nutnosti zapnout laserový zaměřovač pro laserem naváděné střely a stejné oznámení bylo přidáno pro laserem naváděné pumy. Stabilizátory zbraní na lodích se již nevypínají při rychlostech nad 80 km/h, uzamčení cíle u TV naváděných střel se před odpálením neresetuje a náhle nevzdaluje kameru od cíle a pohyb myší od cíle v zobrazení optického zaměřovače nyní zruší uzamčení, jak by měl. Byla také opravena chyba, kdy v bitvě u letadel neexistovalo tlačítko pro sbalení akčního panelu, pokud byla jedinou akcí na panelu slotů vizuální volba sekundární výzbroje.

Ještě jednou děkujeme za všechna hlášení chyb, která jste odeslali pomocí naší speciální služby.