Játékélmények :)

Ebbe a topicba kerülhetenek a különféle játékkal kapcsolatos élmények, legyen az egy szép meccs, vagy akár egy kerek történet :)

0,18GJC-ért beújjítottam a Dotti Mae festést a P47D25-re

Jár a láda sör és bor is, DO217-el lelőttem egy ME262-est, ráadásul első csapásként!

és égi rém is lettem :

1 Like

Egy kis meglepetés ! :D

Nekem nagyon szép játékélményem van a mai napról. Kb. 30 csatát mentem, és ezalatt háromszor fordult elő a következő szituáció. A szárazföldi ellenfél amire szárazföldi egységgel rálőttem tornádó szerűen pörögve forogva felpattant 40m körüli magasságba és elrepült! :) Pontosan úgy, mint amikor ostromban neki mész egy ainak. Eddig is nagyon gyanús volt a szövetségesek mozgása, hogy 70% -ban direkt nem oda spawn -olnak ahova én, hogy megállnak és várnak csoportosan. HOgy véletlenül 80%-ban az ellenfélből 5 pont arra felé támad, ahol csak én vagyok! Innentől elég világos a helyzet, hogy a szövetséges és ellenfél egységek 2/3-a simán generált aimbot. Missszió szerkesztésbe, egyéni küldetés létrehozásba is csinálhatsz ilyen ellenfeleket, még nicket is generál neki a játék egyéni küldetés szerkesztőben. Itt az online felhasználó számot 5-el nyugodtan lehet osztani, ez meg is magyarázza, miért várok 8-12 perceket néha. egy nagy lufi az egész, egy nagy lehúzós csalás!

Ezt a dühöngőbe kellett volna, nem a játékélményekbe.
Egyébként inkább legyen tele a csata botokkal minthogy 8-12 perceket várjak. 6.3 felett általában így van.
8.3 AB repülő felett tovább keresi a játékot mint ameddig tart 5-6 géppel
A generalt nickek meg könnyen ki is szúrhatóak

Azért ide írtam, mert nem lettem miatta dühös, felröhögtem rajta. Meg egyébként szerintem ezzel egyébként is mindenki tisztában van, egyszerűen nem is jön ki máshogy statisztikailag az, amik történnek, tehát nem ér senkit váratlanul, az ember eleve kalkulál evvel, hogy így van és ennek ellenére is néha így tölti el a szabadidejét. Csak azért tartottam mérföldkőnek, mert nagyon sok olyan vidi kering a yt -on, hogy hogyan csalnak külföldi streamerek, és most ha nekem be lett volna kapcsolva az ansel és felvettem volna, készülhetett volna egy olyan, hogy hogyan csal a játék. Mert valamelyik firssítésük most kihozott egy ilyen bug -ot, amikor ez nyilvánvalóvá vált, amolyan ritka de jól eső leforrázásaként a legtöbbször csaló ellen, a játék ellen. Persze nem akarok csalókat mentegetni, de valahol azok a játékosok által elkövetett csalások is eleve annak köszönhetőek, hogy a játék brutál módon csal, legyen szó bármlyik First person ról, vagy bármelyik pvp -ről, hogy 50 mapból kiad neked hármat 30 csatán keresztül, hogy ami szarul megy azt direkt vissza dobja akár egymás után háromszor, stb. A tiltólista természetesen fordítva működik, amit tiltasz azt direkt beadja. Tehát ha a pvp-k nem lennének ennyire mohók, egyrészt sokkal többet keresnének, mert 2x többen játszanának velük (nem igaz a pénzből él, had csaljon szlogen), másrészt nem lenne ennyi csaló sem a playerek közül, mert nem kényszerülnének bele, tudna mindenki játszani egy jót. Most olyan érzésed van sokszor néhány csata miatt, hogy még kikapcsolódni sem szabad, már az se van megengedve, hogy jól érezd magad szabadidődben.

Ezért van az, hogy mostanság 1.0-1.7BRben érzem magam a legjobban, ott még kb senki sem csal, viszont nekem nagy előny a lvl75-ös személyzet :)

1 Like