Halloween w War Thunder

Wesołego Halloween! Nadszedł przerażający sezon, a w tym roku wprowadziliśmy szereg atrakcji i nagród w postaci dyniokształtnych oznaczeń. Weź udział w upiornych wyścigach czołgów, a także w lotniczych wyścigach „Nocnych Wiedźm” – wracają one na Halloween AD 2024! Do znanych już oznaczeń w trofeum „Skrzynia umarlaka” dodano nowe — w tym cztery dynie, specjalnie wyrzeźbione na tę okazję.

Atrakcje na Halloween w tym sezonie

Kiedy: Od 25 października, 12:00 do 1 listopada, 08:00.

Rzeźbione dynie!

Nasz zespół dyniowych rzeźbiarzy stworzył te wspaniałe, dyniowe oznaczenia, które możesz umieścić na swoich pojazdach. Sprawdź poniżej wymagania dotyczące uzyskania każdej z nich!

image

Oznaczenie „Napęd wieży z dyni

Za 300 punktów w wyścigu “Przez mroczny las”.

image

Oznaczenie „Dyniowy płomień

Za 300 punktów w wyścigu “Polowanie na czarownice”.

image

Oznaczenie „Silnik z dyni

Za rozegranie 3 bitew dowolnym pojazdem ery III lub wyższej z aktywnością na poziomie co najmniej 70%.

image

Oznaczenie „Załoga z dyni

Szukajcie kodu na naszych kontach w mediach społecznościowych! Facebook / X / Instagram

Oznaczenia w „Skrzyni umarlaka”

Trofea „Skrzynia umarlaka’ i „Kociołek czarownicy” są ponownie dostępne w grze, można je kupić w sklepie! Możesz w nich zdobyć halloweenowe dekoracje i oznaczenia z poprzednich wydarzeń.

Wydarzenie naziemne: „Przez mroczny las”

Weź udział w szybkich wyścigach przez miejsca rodem z koszmarów prowadząc upiorny czołg M18 “Wiedźma”! Ci, którzy zdobędą 300 punktów w wyścigach, otrzymają unikatowe oznaczenie “„Napęd wieży z dyni”.

Wydarzenie lotnicze: „Polowanie na czarownice”

Witamy w niebezpiecznym wyścigu samolotów Po-2 “Night Witch”! Jej kurs wiedzie między skałami i jest pełen niebezpieczeństw. Jeśli uda ci się przetrwać i zdobyć 300 punktów, oznaczenie “„Dyniowy płomień” zostanie dodane do twojej kolekcji!

Warto też walczyć o punkty, ponieważ 1000 pilotów z najwyższym wynikiem na koniec wydarzenia lotniczego zostanie nagrodzonych samolotem Po-2 (ZSRR). Polikarpow zostanie dodany do Twojego konta w ciągu 48 godzin od zakończenia wydarzenia. Możesz śledzić swoje wyniki, klikając przycisk „Nagroda” w oknie „Wydarzenia”. Czas aktualizacji tabeli może potrwać do 15 minut.

Zdobądź inne dyniowe oznaczenia!

Możesz zdobyć oznaczenie „Silnik z dyni”, po prostu rozgrywając w trakcie wydarzenia 3 bitwy dowolnym pojazdem ery III lub wyższej z aktywnością co najmniej 70%. Aby zdobyć oznaczenie „Załoga z dyni”, śledź nasze konta w mediach społecznościowych, ponieważ opublikujemy tam kod!

Wesołego Halloween, baw się dobrze podczas wyścigów i spędź fantastyczne, upiorrrrne święta!

2 Likes

Dziesiątki tys chętnych na Po-2 a zdobędzie go tylko 1000 tych co akurat mają wolne by siedzieć 24/7.

Wyścigi są mega zbugowane (nie zalicza punktów).

Dla mnie żenada bo event tylko dla wybranych.

Dlatego mając Po-2 z pływakami olewam ten event.

2 Likes

Co z osobami które już mają Po-2, takie jak aktualny nr 1 w rankingu, czy też zaliczają się do tego top 1000?

Ja i tak zawsze robię tylko dla decala. Podoba mi się, że jest tylko 1 okrążenie.

Przy każdym wydarzeniu ludzie to mówią, a jednak grają i zdobywają daną maszynę. Zauważ, że te konkretne wydarzenie jest specjalnym trybem gry, gdzie raczej nie wszyscy się skuszą, aby grać w tryb w którym nie badasz innych maszyn.

Też mam, całkiem fajnie się nim lata na symulacjach :D

2 Likes

Jednak są 2 okrążenia w samolotach, 1 jest na lądzie.
I nie wiem czy to błąd czy tak ma być, ale czasami trafiają się wyścigi w dzień.

Mam go. Boże jakie ten event jest strasznie monotonny. Tragedia.