Hackerzy

Witam.
Jestem w sumie nowym graczem (osiągnąłem 6.7br w jednej nacji) i chciałbym się rozeznać jak to jest w hackowaniem w grze? Zauważałem ze cheaterzy którzy nawet nawet się nie ukrywają występują w co którejś grze z kolei więc z pewnością mogę przypuszczać ze cheater jest w każdej bitwie tylko lepiej się ukrywają. Chodzi mi o graczy którzy bez ogródek jeżdżą po całej mapie, nie w poszukiwaniu przeciwnika ale bezczelnie od celu do celu. widać to na powtórkach jak się uważnie ogląda. można stać w krzakach gdzieś za ściana czy w dole jakims przez 15 min z wylaczonym silnikiem a i tak ktos przyjedzie prosto do ciebie po fraga. przed chwila miałem w przeciwnej drużynie na mapie Pola Normandii ZSU które krążyło po całej mapie strzelając bez zatrzymywania się do każdego kto nie był tylko za jakaś osłona typu budynek wzgórze. mnie zabił z 1 km (is2’44) przez kilka linii krzaków i drzew… mogę wrzucić film z powtórki.

I moje pytanie czy cheaterzy tej grze to aż taka norma ze dosłownie przed chwila robiła mi się aktualizacja gry i już w pierwszej grze spotykam cheaterow z aimbotem i wallhackiem ??

Proszę o wasze opinie na ten temat bo szczerze mówiąc snie widzę sensu grania w to chodź bardzo mi się podoba sama gra…

pozdrawiam