Fair Play: červenec 2024

uk_repair_940_be6829ff5ea5238206d286ca19

Na odstraňování podvodníků z War Thunderu neustále pracujeme. Spoléháme na systém Easy Anti-Cheat, který kontroluje používání zakázaného softwaru, a také na hlášení od hráčů, která pečlivě procházíme. Pomocí služby přehrávání záznamů na našich webových stránkách nám můžete nahlásit hráče, kteří porušili podmínky služby a licenční smlouvu hry.

Zabanované účty

Za červen a začátek července 2024 jsme zablokovali 7 606 účtů, u kterých bylo zjištěno porušení pravidel. Konkrétně 3.2.3 smlouvy EULA, a to v automatizaci hraní (pomocí botů) a podvodného softwaru.

Pro úplnou transparentnost zveřejňujeme úplný seznam těchto blokovaných hráčů. Tento seznam bude k dispozici dva týdny po zveřejnění tohoto článku.

Doporučení

Doporučujeme nastavit silné heslo k účtu a povolit dvoufázové ověřování ve svém profilu. Tím ochráníte svůj účet před podvodníky. A nezapomeňte, nepoužívejte zakázané modifikace hry a nikdy nikomu nesdělujte informace o svém účtu!

tým War Thunderu

Tiež si myslím že WT robí podvod ako cheateri so svojím nadstavením v hre , ak dostanem 500% Booster na silvers v Bitve sa ocitnem v najhoršej možnej situácií v najťašom móde samozrejme v uptieri a hra mi z ničoho nič seká alebo strácam server . Samozrejme tým, v ktorom som prehrá do 3 min. Inak vždy hrám pekne a čisto a celu bitvu a vždy najmenej najmenej aspoň 15 min. WT + Gaijin + technici: Je to od vás tak podlé a zákerné čo robíte ak niekomu príde Booster, radšej mi ho nedávajte a môžem hrať v pohode aj bez neho, áno láka ma to, že čo ak teraz to nebude robiť, ale nie ! ono to robí stále som tu od začiatku hry a toto svinstvo sa tu deje stále či na lietadlách alebo tankoch teraz na lodiach, čo som začal hrať. Lejem do Vás peniaze už dlhé roky, tak prečo sa tak hnusne chováte a máte tú hru nadstavenú tak, že keď niekto použije Booster tak dopredu vie, že prehrá a figu zarobí. Hanbite sa ! Takto sa Nik nespráva k svojim zákazníkom!

co se tiče BOOSTERU a VYZKUMNICH BODU tak se je vic vyplati použivat v eventech ad už při leteckych bitvach či tankových bitvách .

do samostatnich bitvach se to nevyplati použivat .

jinak mě taky vytači par věci kdyby radši udělali to že když si zaměřiš nepřitele tak ostatnim by bylo zakazano na tebe utočit pak by to byla hra FEAR PLAY 1 NA 1 a ne 5 na 1