Więc witam na tym nowym forum, na wstępie chcę zaznaczyć iż totalnie nie potrafię się tu odnaleźć odkąd Pan Ślimak zmienił wygląd forum…
Chcę przedstawić Państwu mój najnowszy cinematic z War Thunder.
Tym razem postanowiłem poeksperymentować z efektami specjalnymi.
Wybuch od strzału Tygrysa I z gry, połączyłem z efektem specjalnym w celu zwiększenia wybuchu.
Plus, dodałem efekt trzęsienia kamery, aby nadać trochę dynamiki. Jeżeli są tu jacyś filmowcy to proszę o Wasze opinie na temat tego tworu ;)
PS. Jeżeli napisałem w złej kategorii forum to proszę o przeniesienie mojego posta do innego działu. Pozdrawiam!
Ale jaki jest problem porobić te działy? Każdy by na tym zyskał bo by zapanował jakiś porządek, a tak jest jeden wielki wiadomo co.
Edit: Żeby nie było nie mam do ciebie pretensji ani żalu ale mam wrażenie że Gaijin po zmianie formatu forum je po prostu olał. Tak wiem są sekcje ale one są po angielsku i tam też panuje nie porządek.
Rozumiem frustrację, był większy porządek wtedy. Aktualnie ludzie jeszcze chyba boją się korzystać nieco z tego forum, jak zwiększy się aktywność to zapytam, czy jest jakieś sensowne rozwiązanie. Od razu zapytam, czy to miałoby być w stylu jak się wybiera sekcje językową tak jak w linku? National Communities - War Thunder — official forum