ECCM kontra IRCM.
Ogólnie IRCM to bzdura. Niby działa, ale jednak rakiety we mnie wlatują. Wszelkie AIM-9L, nawet R-60M.
Ale R27T magicznie nie trafia. Nawet jak się uda wystrzelić to leci w kosmos.
Przeciwnikiem był kolega w Su-39.
ECCM kontra IRCM.
I co zrobisz nic, ja mają rakiety na gepardzie 1a2 ledwo 10g, gdzie na lotniczych to jest śmiech w pelotce potrafią czasem tak zabić samolot że to wow, albo nie łapią się na flary na bardzo dużo flar, ogólnie radarowe rakiety są potężne, i żeby one są złapały na środki zakucajace to trzeba mieć ogromne szczęście, niby można zrobić uniki ale serio f16 przy 1200km manewru się nie zrobi, ogólnie uważam że radary w wt są złe zrobione brak zakłóceń na niskich wysokościach, często potrafią namierzać przez góry itp, plus taka rakieta radarowa trafią w 95%, co do su39 to tylko chyba działa na radarówki a na podczerwień nie, ja nadal czekam na system który mówi że leci w ciebie rakieta i sam używa flar jak w helikopterwch, ale się nie doczekam bo gaijn uważa i jakąś dziwna część społeczności że zepsuty rwr wystarczy, i że na pewno włączać z 2 jetami będę jeszcze widział rakietę z tyłu i jej unikał xd, trochę taki mój żal xd.