Dział sugestie (suggestions)

Już kilka razy próbowałem napisać jakąś sugestię odnośnie gry, ale za każdym razem została odrzucona przez moderację.
Wczoraj napisałem na temat wprowadzenia oświetlenia zewnętrznego do samolotów, światła lądowania, światła nawigacyjne.
Kilka dni wcześniej pisałem inną sugestię, ale obie zostały odrzucone. Jedyne co wiem, to że mam jedno nieprzeczytane powiadomienie, którego treści nie widzę, bo nic się nie wyświetla po kliknięciu w ikonkę.
Ktoś mógłby mi z tym pomóc?

1 Like

Jest kilka opcji, pisałeś to po polsku na angielskim forum (i tak tylko eng polecam bo polskie jest martwe i nie ma wpływu na grę) druga dałeś za mało dokumentacji dowodów itp które by przemalowały za tym co chcesz dodać, być może skupiłeś się za bardzo na jednym askekcje tej danej rzeczy a resztę olałeś, trzecia rzecz to ktoś mógł to już zasugerować i ci odrzucili a czwarta mogłeś to zrobić bardzo bardzo chaotycznie i źle opisać tą rzecz, ogólnie napisz do administratora sugestii na angielskim forum bo oczywiście Polskie tego nie posiada za duży luksus Kappa, i on ci powinien na 99% wytłumaczyć dlaczego twoje sygestie są odrzucane, dziwne że dragon ci nie odpowiedział bo to admin tej niewielkiej polskiej społeczności w wt.

Tylko prywatnie napisz do tego admina nie otwieraj wątku bo dostaniesz opieprz, i tam podaj swoją sugestie i się go o nią zapytaj

To była prosta sugestia dotycząca dodania oświetlenia zewnętrznego dla samolotów.
Pisałem po angielsku ;)
W sumie to już mi się odechciało z kimkolwiek na ten temat pisać. I tak obstawiałem z góry, że tego nie wprowadzą, bo na co to komu. Ale spróbowałem przynajmniej i już wiem z czym to się wiąże.

Z resztą, jeden Rosjanin już się wypowiedział na angielskojęzycznym forum, jak to wygląda na tym rosyjskojęzycznym - walka z wiatrakami ogólnie.

A widziałem ten wątek, to logiczne jest że gaijn tylko unców słucha, kiedyś się zapytałem dragona, czy serio on ma wpływ na grę i czy go twórcy słuchają i oczywiście mi odpowiada tak tak, bo co chłop ma mi powiedzieć że nie i mają nas w d, ale to po prostu widać że tak jest Polska społeczność umarła po wprowadzaniu nowego forum, ale już przed tym było yhm źle ale teraz jest nowy poziom dno dna, ale ogólnie to lubię jak ktoś coś pisze stara się i na końcu sugestia została przekazana do programisty, wiadomo że on ma to gdzieś, i na końcu to i tak do gry nie wejdzie, np takie me262 hg-1-2 co już dawno powinno być w grze bo to latało i istniało, to gaijn wymaga od społeczności by za darmo szukała informacji o pojazdach i mu wysyłała i oni może dodadzą albo i nie, dla mnie to jest patologia że społeczności musi takie rzeczy robić, np ju288 jest to samolot w wt złożony z kilku innych wariantów V, i tak brakuje mu dwóch bomb 2x2500 zamiast 1800,i 2x1000 pod skrzydłami, dokumenty zostały wysłane podczas premiery samolotu mieli to gdzieś miesiąc temu znowu temat powstał, gracze zebrali to w sugestii i wiesz co no wiesz co g, już nie będę mówił że ju87 powinien mieć 1800,albo to że niemieckie karabiny były wstanie w samolocie same się przeładować jak się zacięły, w wt tego nie ma, bo ruscy by tego nie mieli, ogólnie nawet okręty w wt dla Rosji robili wyjątek dodając okręty które były zrobione w 11%, ale flakpanzer 341 usuwamy itp itp, to idzie wymianać w nieskończoności, polecam zagrać w ił-2 battle of stalingrad, mimo że to gra robiona przez ruskich, nikt tam nie lata ruskim samolotem bo to syf nad syfem to samo tyczy się czołgów, jak już to tylko amerykańskie z pomocy, nie mówię żeby w wt takie rzeczy robić bo musi być balans, ale gdy dodajmy pojazd który nie istnial yak-141 yhmmmm i robimy z niego op pojazd to jest xd, bo Rosja

Cześć, mógłbyś coś więcej napisać o tym pomyśle ze światłami nawigacyjnymi?

Cześć.
Chodzi mi o światła do lądowania i światła na końcówkach skrzydeł ( zielone i czerwone).
Podczas startu lub lądowania włączały by się automatycznie przy wysuniętym podwoziu.
Myślę że trochę urozmaiciło by to bitwy symulacyjne, gdzie często nie widać jak ktoś ląduje czy startuje, a znacznik gracza pojawia się dopiero około 900 metrów przed nami.