Dühöngő

Itt lehet dühöngeni, kiadni a gőzt, a játék (és azzal kapcsolatos dolgok) okozta dolgok miatt

Annyira tipikus WT, Battle pass…
Ma reggel indítom a WT-t BP (lvl 9.7). T2-es battle pass : nyerjek két meccset 50%-os aktivitással.
Na erre várhatok, gondoltam, kérek másik feladatot.
nyerjek egy meccset 80%-os aktivitással.
kérek másik feladatot.
nyerjek két meccset 50%-os aktivitással
kérek másik feladatot.
nyerjek egy meccset 80%-os aktivitással
kérek másik feladatot.
nyerjek két meccset 50%-os aktivitással

Ok, akkor ez a gomb csak pénzszórás (közben bőszen 10 ezressével vonja már az SL-t). Ma ha megfeszülök is nyeretni akar velem, tehát olyan nem nagyon lesz…

5.7 némettel mentem )2,5 percig kereste a meccset), vesztettünk. 5.7 német megint (4 percig kereste a meccset), már a második gépnél sima liba volt, hogy eltörölnek minket a föld színéről is, végigvittem a meccset de hatalmas loss, hiába tettem meg bármit is.
Svéd 5.3 (ezt egyből beadta) : érdekes meccs volt, valahogy mindenkit lelőttek, egymásnak ütköztünk, leütköztek stb, egyetlen killre futotta az egész meccsben, ami jó hosszú volt, nyertünk. 48%-os aktivitás.
5.7 német megint, a második gép után kiléptem, mivel harmada annyi ticketünk volt mint az ellenségnek, és a társaim reménytelen balfhaszok voltak.

Most épp a csodás crew lockot nézem… túl vagyok 4 feladatváltáson, egy két meccsből lehozhat T2-ers feladatnál 4 meccsen úgy, hogy semmit sem haladtam.
Ezekután legyen még kedvem csinálni???

A legszomorúbb az egészben az, hogy és ezt 2-3 naponta előadjuk.

Hát nem tudom… lehet, hogy nem lesz SZU25-ösöm, legalábbis nem eventes (mert amúgy orosz ágon pont az fejlődik :D )
Megint ez a gyűjts 40 ezer pontot dolog, ami tök jó is lehetne, ha mondjuk 25 ezer vagy rosszabb esteben 30 ezer lenne.

Mentem 2db bőven 2000 pont feletti meccset, de a két meccs után sem volt összesen 4000 pontom. Jah mert Rank IV az csak 0.8-as szorzóval van elszámolva. Ok, menjünk Rank V-el (8.3) Jah, már erre is 10 percig keresi a meccset, hogy utána 6 géppel és további 10 perccel később összesen 487 ponttal távozhassak. Ha stockok a gépeid elképesztően gyengén megy!! Komolyan az már totális imbalanced amit egy stock géppel el kell szenvedni… anynira látványosan bele van nyúlva, hogy egyszerűen nem lehet nem észrevenni!!! Szóval ez meg a rank V totál felejtő.
Aztán mentem még egy meccset, ami persze hasonlóan gané volt … jah és valamiért assist király voltam az első két meccsben, a két meccs alatt 20 assitom jött össze. jah, 40 kill kell a kötvényfeladatomhoz, így már értem …

Most, 1 órahossza 5 perccel a kezdés után 5250 pontom van, a 40 ezerből. Ez semmi jót nem vetít előre számomra … (cca 8 órát kéne játszanom, az két napra is 4-4 óra, és mindezt a következő 20 napon át? kicsit sem hangzik jól … )

Na igen “érdekes” meccsem volt :
Ahogy bespawnoltam a MIG21S azonnal kilőtt egy irányítot rakétával :

Jól láthatóan a társaimnak még nincs pontja, eközben az ellenfélnél van aki 7 földit kilőtt, van akinek 2 killje van (honnan?)
Ebben a pozicióban gyakorlatilag el volt adva a meccs már akkor mikor bespawnoltam.

És kicsivel később :

51 pont összesen(!) 5 géppel!!! Egynél kaptam 51-et, az összes többinél egyetlen pont sem került elszámolásra!!
Gondolom nem kell eláruljam, hogy mekkora LB Booster futott (500%)

Egyébként statisztikailag ez volt életem eddigi legrosszabb meccse!

Megmondanád nekem kedves fogyatákos csiga ,hogy mi a faszt akarsz mit csináljak ?

Ma egész délután ilyen meccseket mentem, NULLA minden. Mindenkit kilőnek, leütköznek, előlem majd engem one-hitelnek. Totál free fragnek vagyok a meccsben, teljesen mindegy melyik preset, melyik BR … Valami eltört. Bennem is készül. Nagyon készül …

A világ kilencedik csodája : 5 kill és 1 assist és NULLA crithit ezekre. Nyilván a véletlen műve, hogy 36db crit lenne a feladat, 6 meccsből csak 3db jött.

Így első blikkre egy határozatlan időre történő uninstall ami nagyon szimpatikus gondolat nekem a játékkal kapcsolatban, mert eléggé egyértelműen a tudtomra kezdi adni, hogy nekem itt már semmi keresni valóm sincs. Viszont ez úgy érné, ha a fórumban kifejteném egy bejegyzésben, hogy több mint 9 év majdnem napi jelenlét után, hogy érték el, hogy elhagyjam őket. Ehhez momentán semmi türelmem, de azt hiszem a mai (egyik legkönnyebb) T3-as feladatot a 36 critet ott hagyom a francba. Ha végül nem lesz meg az IL8, akkor ezentúl nem csak az evenetet nem fogom csinálni, de a BP-t sem :) Sőt… az is lehet, hogy keresek valami tök más elfoglaltságod podcast hallgatás alá :)

Csak a kiváncsiság okán mentem még két meccset, itt 4 kill és 3 assist mindössze 2db crit hit-el :

Szóval ez ma lehetetlen lesz nekem. Ilyen amikor a játék beáll, megmakacsolja magát ÉS NEM, ÉS NEM, ÉS SZÓ SEM LEHET RÓLA!!! NEEEEEEM!!! Úgysem csinálod meg a kötvényfeladatot!
Áh, nincs belenyúlva, dehogy …

Mai T3-as feladat : dobjak ki 6 bázist. 21 meccsből 3db volt ami nem bázisbirtoklás (tehát eleve egyáltalán neki tudok látni a feladatnak), de azon a három meccsen sem sikerült egyetlen célpontot sem kidobni.
Nyilván a teljesen véletlen műve ez… csak én gondolom azt, hogy időnként megmakacsolja magát a játék és ha fejreállsz sincs teljesítve a T3-as kötvényfeladat, mert NEM, NEM , és NEM LEHET!
Semmi gond, a tanulság az, hogy innentől csinálgatom ahogy kedvem van, ideje szarni az eventek mellett a BP-re is.
Fölösleges kűzdeni a játék úgyis megmutatja, hogy semmi esélyed sincs.
68 percet töltöttem el azzal, hogy játékot kerestem vagy épp teljesen haszontalan meccsekből instant léptem ki, vagy néha hittem azt, mikor felcsillant az esély, hogy na majd most lesz progresszió … Ezalatt NULLA haladást értem el.

Ez nem lehet véletlen, ennek semmi köze a randomhoz. Figyeli mi a feladat, és ha úgy dönt, akkor lehetetlen lesz. Ha most megváltozatnám a feladatot (jó sok SL-ért) akkor rögtön lenne frontline, meg légi csapás, mert már semmi jelentősége sincs.

Ha valaki visszaolvassa a hozzászólásaimat láthatja, hogy itt nem peches napról, vagy egyedi esetről van szó, ez bizony célzottan és programozottan így történik.
Innentől fogva fölösleges bármiféle olyan feladatra amit a játék kér tőlem azt gondolni, hogy van is esélyem véghez vinni.

Ez a videó gyönyörűen összefoglalja, hogy jelenleg mi a legnagyobb baj a War Thunderel, és miért nem érdekel már semmilyen event és battle pass sem.

War Thunder - légicsapás helyett bázisbirtoklás
Mikor 6db bázist kellene kiszedjek, akkor 10 játékból 8 olyan, amiben esélyem sincs megtenni, mert nincs kidobandó bázis

Ez tuti nem lehet véletlen, hogy mindig így járok, ez direkt szivatósra van állítva.

Mai T2-es kötvényfeladat játszak egy csatát, ahol az első 5-ben vagyok.
Ez meg a hatodik (még mindig) sikertelen próbálkozás volt a dologra :

Valami elképesztő különleges erőm volt, bárkit kinéztem, mire lőtávolba értem már potyogott le, vagy leütközték vagy valami. Tözet se kellett rá nyissak, meg semmi. így aztán értelemszerűen az eredményeim számolgatásával sem terhelt a rendszer.
De azért, hogy ne unatkozzak, és időnként hozzak ki új gépet, a semmiből mögém fordult valaki, és egy lövéssel hátulról(!) pilótát lőtt, vagy ha nem, akkor egy lövéssel kettéesett a gépem.

Ekkor úgy döntöttem ideje váltani a feladatokon, megint azt csinálta, hogy két vállalhatatlant cserélgetett amíg végre már 50 ezer SLért beadta a 3 assistot. Tehát most azt nem fogok tudni lőne. Sebaj, így a T3-asra már gondolnom nem kell, mert kb semmi esélye annak, hogy vállalhatót adjon elsőre, megváltoztatásra meg aranyat nem fogok pocsékolni.