Czy Polskie drzewko zostanie dodane lub więcej Polskich maszyn?

Czy kiedyś Polskie drzewko zostanie dodane?
Czy trwają pracę nad Polskim drzewkiem?
Czy zostaną dodane Polskie pojazdy do gry w jakikolwiek sposób?
Zależy mi jak i pewnie większości Polskich graczy aby zostało dodane Polskie drzewko luba po prostu więcej Polskich maszyn. Polska by nie miała aż tyle kopiuj wklej tak jak chociażby Izrael jeszcze jak by powstało drzewko Polska, Czechy, Słowacja i państwa Bałtyckie to te pojazdy kopiuj wklej można by było zminimalizować praktycznie do minimum biorąc pod uwagę ile współprac militarnych prowadzimy ile było rodzimych projektów jak i pojazdów.
Tak już kończąc moją wypowiedź dla mnie to jest trochę unikanie Polski jak i jej dokonań podczas obu wojen światowych i aktualnej siły militarnej jaką posiada.
Zachęcam każdego do wypowiedzenia się na ten temat z wielką chęcią sobie poczytam wasze przemyślenia odnośnie tego tematu a także zachęcam kogoś z Gaijina aby po odpowiadał na nurtujące nas pytania chociażby o wprowadzenie Polskie drzewka.
Miłego Dnia/Wieczoru zależy kiedy to czytasz :) .

3 Likes

autor tego tworzy drzewo i sugestie dla polskiego drzewa.

możesz pomóc i dać sugestie dla polskich maszyn.

1 Like

a jakie to dokonania na polu technicznym / strategicznym miała ? Z ciekawości pytam.

Temat był wałkowany z 100 razy myślę że luźno :P

1 Like

Odpowiadasz na pytania, na które nie znasz odpowiedzi?

In addition, the publication of libel or other defamatory or false information is prohibited.

1 Like

Ortografia poszła spać…

1 Like

Nic nie poszło spać… Jest wszystko dobrze napisane tylko zależy z jakiej przeglądarki/urządzenia to czytasz na kompie z opery mam wszystko dobrze napisane ale jak czytałem z telefonu na google to nic się nie trzymało sensu więc następnym razem przeanalizuj czy to nie wina urządzenia lub przeglądarki z jakiej to czytasz bo nie w każdym przypadku winna jest czyjaś ortografia. ;)

1 Like

Chociażby dokonania z 2 Wojny Światowej a z tych bardziej nowoczesnych to Irak, Syria, Afganistan polecam sobie popatrzeć filmy i poczytać na te tematy odnośnie dokonań w różnych konfliktach i uzbrojeniu. ;)

Już samo to, że nie stosujesz znaków przestankowych, świadczy o Twoim szacunku do języka ojczystego.
Skoro zrzucasz winę na przeglądarkę, to znaczy że mam rację, niestety…

Właśnie jesteś w błędzie mój drogi nie zastosowałem znaków ponieważ raz wpis by wyglądał jak byłby napisany przez technologię AI a dwa że po prostu nie każdy stosuję te znaki i nie zrzucam winy na przeglądarkę bądź urządzenie bo taki jest fakt a także nie staram się usprawiedliwiać z braku znaków bo to moje świadome posunięcie więc możesz ten słownik sobie wziąć z powrotem ;)

Widzę, że sztuka czytania ze zrozumieniem również jest Ci obca. Słownik traktuje nie o interpunkcji, a o zasadach pisowni przymiotników w języku polskim :D

2 Likes

Czyli jakie ?
Nie chce tutaj off topa ciągnąć bo znowu bana wyrwę pewnie, ale z całym szacunkiem i do naszych bohaterskich żółnierzy, i wspaniałych inżynierów, niestety nie mieli po prostu pola i okazji do popisu.

2 Likes