Comiesięczne oznaczenia na lipiec!

image

Cześć wszystkim! Cieszymy się, że możemy powrócić z nowym zestawem historycznych oznaczeń na ten miesiąc – pięć nowych i pięć z poprzednich wydarzeń. Mamy nadzieję, że podobają się wam te wydarzenia związane z oznaczeniami. Czasami miło jest mieć dodatkowe zadanie do wykonania podczas gry. Oprócz historycznego znaczenia, jesteśmy pewni, że wymyślicie kreatywne zastosowania dla oznaczenia „groźnej buźki”. Mamy nadzieję, że spodoba wam się niemieckie oznaczenie „Anglerfish” (żabnica). Być może zainspiruje was do czegoś…

Następujące oznaczenia będą dostępne od 8 lipca (13:00) do 7 sierpnia (11:00).

Wszystkie zadania można ukończyć przy użyciu maszyn ery III lub wyższej.

image

Oznaczenie „Groźna buźka”, TiedLLv, Finlandia

Zajmij trzy razy miejsce w pierwszej trójce w tabeli wyników przy użyciu szwedzkiego lub fińskiego lotnictwa

image

Emblemat (Tauch-)PzAbt. B, Niemcy

Pokonaj 60 graczy przy użyciu niemieckich pojazdów naziemnych

image

Napis „My Boy”, Republika Południowej Afryki

Pokonaj 50 graczy przy użyciu brytyjskich myśliwców

image

Emblemat MTBRon 25, USA

Zadaj 20000 punktów uszkodzeń przy użyciu amerykańskich okrętów przybrzeżnych

image

Emblemat 237º Squadriglia 96º Gruppo Autonomo BaT, Włochy

Zniszcz 30 celów naziemnych lub nawodnych przy użyciu włoskiego lotnictwa

image

Emblemat 1 Warszawskiej Brygady Pancernej, Polska

Zdobądź 20000 punktów misji przy użyciu pojazdów naziemnych

image

Emblemat 2e Division Blindée, Francja

Zdobądź 15 000 punktów misji przy użyciu francuskich pojazdów naziemnych

image

Emblemat 4 Gwardyjskiej Brygady Pancernej, 2 Gwardyjskiego Korpusu Pancernego, ZSRR

Rozegraj 20 bitew przy użyciu radzieckich pojazdów naziemnych i osiągając co najmniej 60% aktywności w bitwie.

image

Emblemat „Wachlarz Hinomaru”, Japonia

Zdobądź 30 asyst przy użyciu japońskich pojazdów naziemnych.

image

Emblemat 12 TRS, Chiny

Rozegraj 20 bitew przy użyciu chińskiego lotnictwa i osiągając co najmniej 60% aktywności w bitwie.

Comiesięczne emblematy można znaleźć w specjalnej zakładce w menu dostosowywania (Miesięczne oznaczenia), po miesiącu zostaną przeniesione do odpowiedniej kategorii.

Możesz śledzić postępy w realizacji zadań, przechodząc do Profilu gracza > Oznaczenia > Miesięczne oznaczenia. Kliknij przycisk „Śledź postęp” na każdym emblemacie, aby śledzić postęp z poziomu hangaru.

image

Wszystkie emblematy będą miały szczegółowy opis. Zazwyczaj będzie on zawierał historię oznaczenia, jego projekt, maszyny, które go używały, oraz miejsce, w którym było ono umieszczane na maszynach w przeszłości, jeśli było to możliwe (niektóre pochodzą z odznak, które nie zawsze były malowane na maszynach). W ten sposób jeśli chcesz, możesz łatwiej odtworzyć oryginalną pozycję grafiki.

Dziękujemy za zapoznanie się z oznaczeniami na ten miesiąc. Mamy nadzieję, że spodobają się wam te, które dodacie do swojej kolekcji. Do zobaczenia w sierpniu z kolejną porcją oznaczeń!

3 Likes

Ale emblemat 1WBP już od dawna jest w grze. Przynajmniej ja go mam od dawna.

Dokładnie tak, od czasu powrotu serii oznaczeń, 5 emblematów jest nowych, a 5 z wcześniejszych edycji

2 Likes

Dobrze, dobrze, bo ja nie mam :) . Właśnie go robię.

2 Likes

no ja też nie miałem… był w lutym '22 pamiętam bo się miesiąc spóźniłem (wróciłem do gry po przerwie) i pisze do Stony czy nie ma jakiejś opcji żeby go zdobyć. @Stona_WT mi odpisał, że wracają …wtedy myślałem no jasne pewnie za 10 lat o ile wogóle… a tu tylko 3 lata… XD no ale się doczekałem… już wbity i na każdym leopardzie wstawiony.

3 Likes

Przy okazji. Do zdobycia oznaczenia niemieckiego 502 batalionu czołgów ciężkich trzeba zrobić 300 fragów tigerem H1. Czy może ktoś przekazać dalej, żeby można było też robić Tigerami Ost, West i tym w futrze z tygrysa? To też tygrysy H1. @EuroDoragon2
Chciałem stworzyć sugestię w odpowiednim dziale, ale temat nie został zaakceptowany przez moderatora.

5 Likes

Poszło dalej, dzięki za sugestię :)

4 Likes