Co to jest? [PL]

według mnie lepiej wywalić to co jest do kosza i przywrócić starą wersję forum

nie w tym wypadku
a) jak działa ro nie ruszaj bo zepsujesz
b) nikt o to nie prosił
c)lepsze dobre i przestarzałe niż nowoczesne niefunkcjonalne i wpakowane na siłe
d) gdzie zgłaszać “administrator abuse” ?

2 Likes

To było to zrobić jakoś intuicyjnie a nie byle jak i na pożal się boże.

1 Like

tak jest zawsze, jak jest dobrze to musi być zepsute, a co jest zepsute nie będzie naprawione bo tak ma być xd

2 Likes

Drogi Ślimaku,

Z ogromną radością pragnę wyrazić moją głęboką wdzięczność za to, że zostałem wypuszczony z murów gułagu. Pragnę złożyć serdeczne podziękowania za okazaną mi łaskę i zaufanie, które zostało mi udzielone przez naszą ukochaną gaijinową ojczyznę.

Nie sposób przecenić znaczenia tego wydarzenia w moim życiu. Okres, który spędziłem w gułagu, był pełen trudności i cierpienia, lecz jednocześnie stał się on okazją do refleksji i zdobycia głębszego zrozumienia idei społecznej sprawiedliwości, jaką głosimy. Przez swoje doświadczenia zyskałem jeszcze większą determinację do walki o równość, solidarność i sprawiedliwość społeczną.

Przyrzekam, że nie zawiodę waszego zaufania. Zamierzam oddać się całkowicie walkom na rzecz ślimakowego ideału, w który gorąco wierzę. Będę dążyć do budowy sprawiedliwej i równomiernej społeczności, w której każdy człowiek ma zagwarantowane prawa i możliwości rozwoju.

Solidarnie i z głębokim szacunkiem,
SuperBuster11

3 Likes

Dokładnie, za pisanie post pod postem 🤦

Gratulację.
Wasze nowe forum jest gorsze od gry. Nie wiedziałem że można coś popsuć jeszcze bardziej.
Dodałbym coś więcej, ale wena mi się skończyła. Ta strona nie ma podstawowych funkcjonalności, a potem słyszę “obronę” z kategorii “stare zue, wyrzucić bo przestarzałe” XDDDD

1 Like

Your post was flagged as inappropriate : the community feels it is offensive, abusive, to be hateful conduct or a violation of [our community guidelines]

Hehe, gaijin stays gaijin foreva! xD

Nie przypomina to forum War Thundera, tego starego oczywiście?
To jest forum gry SimRail, stosunkowo młode forum. Można było zostać przy starym “silniku”?

Ale jedno im się udało. Żadne permy i inne cuda nie zniechęcały tak skutecznie jak ten progress ;)

1 Like

Jedno im wyszło, nowe forum genialne pokazuje jak bardzo jest ono martwe
Sam temat “nowe forum jest mierne” ma więcej postów niż cała reszta razem wzięta XDDD
A rok temu się śmiałem, że jak chcą zabić czat w grze to równie dobrze mogą zabić i forum. Wykrakałem.

3 Likes

Pozazdrościli wszystkim wokół manewru kombajnisty i spróbowali sami go wykonać.

Dzisiaj to już mi się wogóle nie pokazują tematy z polskiej części forum.
Mam tylko coś takiego. Kurde, żeby prosić o instrukcję obsługi forum…

Teraz użyszkodnicy sami mogą robić czystki, flagując posty, bez ściągania modów. Mało przemyślany mechanizm ))))

Łojej, czyli dosłownie redditowy feature, ale czad!
Gracze których wszystko obraża sami będą robić cenzurę XD

1 Like

Typowy ślimak. Zawsze muszą coś zniszczyć. Jak nie grę, to jej forum xD

Zaczynam coraz bardziej nienawidzić tę grę.

A artyleria i samoloty na AB dalej bez żadnej zmiany. Może się lepiej weźcie do roboty, zamiast wprowadzać zmiany, o które nikt nie pytał?

1 Like

Może ktoś pomóc? Jakie mam skonfigurować to kulawe forum, żeby zawsze, po otwarciu forum ze strony głównej War Thunera pojawiała mi się ta zawartość, co na screenie?
Bo na razie, to jak nie ustawię, wyświetla mi się tylko mój ostatni założony wątek.

Wcześniej już raz to zrobili (co najmniej) z tego co pamiętam.

Szkoda gadać xd co on izrobili z tym forum. Niedość że w grze grindowanie to jakaś męczarnia, to jeszcze dobre forum zamienili w jakiś syf.

2 Likes