Co to jest? [PL]

To tak apropo banów :D

5 Likes

Ale gówniany wygląd tego forum :-(
(emotka starego typu)

2 Likes

Ja pierdzielę ale kupa…
Już prawie nie grałem ale teraz nawet poczytać nie ma co…
Toto jest kompletnie nieczytelne, jak radosna twórczość jakiegoś trzylatka.

6 Likes

jedyna dobra rzecz, że tutaj nie mam punktów karnych, a tam miałem 4 xD

Prawda? Ja prznajmniej raz dziennie patrzyłem po forum czy co nowego jest, a do gry jak mi się czasem zachciało. Cóż w Gaijinowie wiedzą lepiej. Nie pierwszy raz i nie ostatni.
Szkoda.

2 Likes

Amator 😉

Najlepsze jest to, że stara poczciwa netykieta nakazuje unikać doublepostów, ale w 2023 cytowanie kilku wiadomości na mobilu pozostaje w sferze marzeń.

Wisienką na torcie jest dodanie grindu w postaci limitów wiadomości podnoszonych w funkcji czasu oglądania forum i liczby wygenerowanych treści. Zwłaszcza jak sobie przypomnę jaki tu ruch był te niecałą dekadę temu.

3 Likes

Ślimak gdzie są moje wszystkie przypinki za beta testy?

1 Like

Nowe forum to jakaś porażka. Aż mi się przypomina zmiana wykopu na ten obskórny który mamy obecnie

Wolałem starą wersje forum.

1 Like

Prawdę mówiąc, to po przyzwyczajeniu się do nowego wyglądu i formuły działania, nie ma tragedii. Oczywiście szkoda jest starych tematów, ale zawsze można je zarchiwizować…

1 Like

Odnoszę wrażenie, że skasowali stare forum i kazali stażyście postawić nowe, więc stażysta wziął szablon z neta i zrobił to co zrobił. Chryste Panie, wszystko usunęli! :O

1 Like

Jasne, nie ma tragedii…
Miałeś dobrze posortowane działy i dość szybko można było coś znaleźć.
Teraz masz kilkanaście tematów w różnych językach, wrzucone do jednej zakładki.
Po 24h, masz już ponad 20 tematów w tej zakładce, wiesz co będzie za tydzień ? Taki syf, że ten dział będzie całkowicie nieczytelne. Dziękuje za takie nowości i usprawnienia.
Co do wyglądu, każdy ma swój gust/upodobania, mi osobiście się nie podoba.
Już pomijam brak możliwości edytowania, dodawania emotek, zmian kolorystyki itp.

1 Like

tylko że oni już powiedzieli że nie będą archiwizować, i wszystko co było na forum idzie do kosza

tylko co admin ręcznie przepisze to tu będzie

1 Like

Mi tam nawet sie podoba. Tylko mogliby zrobić osobne działy dla różnych języków, bo tak to jest miszmasz i ciężko coś znaleźć.

1 Like

image

Można włączyć widoczność tylko wybranych tagów

5 Likes

Chociaż tyle, że można wyłączyć te portugalskie sosy, francuskie kluski i niemieckie pismo drutem kolczastym. Tym nie mniej to już nie to samo i lepiej już było. Brak ładu i składu. Minie trochę czasu zanim się tu odnajdziemy i do tego przyzwyczaimy.

1 Like

Wydaje mi się, że gdyby istniała podkategoria dla każdego języka byłoby chyba lepiej. Według Was jest lepiej oddzielać języki za pomocą tagów, czy lepiej utworzyć podkategorię i wtedy za pomocą tagów oddzielać typy postów?

1 Like

Logiczne że podkategorie, jak po staremu

Za przeproszeniem po jaki uj zmieniać to co było dobre? A wystarczyło delikatnie zmienić szatę graficzną i by było dobrze.

2 Likes

Nie da się w nieskończoność ulepszać przestarzałych rzeczy, czasem lepiej jest coś zbudować od nowa

3 Likes