To tak apropo banów :D
Ale gówniany wygląd tego forum :-(
(emotka starego typu)
Ja pierdzielę ale kupa…
Już prawie nie grałem ale teraz nawet poczytać nie ma co…
Toto jest kompletnie nieczytelne, jak radosna twórczość jakiegoś trzylatka.
jedyna dobra rzecz, że tutaj nie mam punktów karnych, a tam miałem 4 xD
Prawda? Ja prznajmniej raz dziennie patrzyłem po forum czy co nowego jest, a do gry jak mi się czasem zachciało. Cóż w Gaijinowie wiedzą lepiej. Nie pierwszy raz i nie ostatni.
Szkoda.
Amator 😉
Najlepsze jest to, że stara poczciwa netykieta nakazuje unikać doublepostów, ale w 2023 cytowanie kilku wiadomości na mobilu pozostaje w sferze marzeń.
Wisienką na torcie jest dodanie grindu w postaci limitów wiadomości podnoszonych w funkcji czasu oglądania forum i liczby wygenerowanych treści. Zwłaszcza jak sobie przypomnę jaki tu ruch był te niecałą dekadę temu.
Ślimak gdzie są moje wszystkie przypinki za beta testy?
Nowe forum to jakaś porażka. Aż mi się przypomina zmiana wykopu na ten obskórny który mamy obecnie
Wolałem starą wersje forum.
Prawdę mówiąc, to po przyzwyczajeniu się do nowego wyglądu i formuły działania, nie ma tragedii. Oczywiście szkoda jest starych tematów, ale zawsze można je zarchiwizować…
Odnoszę wrażenie, że skasowali stare forum i kazali stażyście postawić nowe, więc stażysta wziął szablon z neta i zrobił to co zrobił. Chryste Panie, wszystko usunęli! :O
Jasne, nie ma tragedii…
Miałeś dobrze posortowane działy i dość szybko można było coś znaleźć.
Teraz masz kilkanaście tematów w różnych językach, wrzucone do jednej zakładki.
Po 24h, masz już ponad 20 tematów w tej zakładce, wiesz co będzie za tydzień ? Taki syf, że ten dział będzie całkowicie nieczytelne. Dziękuje za takie nowości i usprawnienia.
Co do wyglądu, każdy ma swój gust/upodobania, mi osobiście się nie podoba.
Już pomijam brak możliwości edytowania, dodawania emotek, zmian kolorystyki itp.
tylko że oni już powiedzieli że nie będą archiwizować, i wszystko co było na forum idzie do kosza
tylko co admin ręcznie przepisze to tu będzie
Mi tam nawet sie podoba. Tylko mogliby zrobić osobne działy dla różnych języków, bo tak to jest miszmasz i ciężko coś znaleźć.
Można włączyć widoczność tylko wybranych tagów
Chociaż tyle, że można wyłączyć te portugalskie sosy, francuskie kluski i niemieckie pismo drutem kolczastym. Tym nie mniej to już nie to samo i lepiej już było. Brak ładu i składu. Minie trochę czasu zanim się tu odnajdziemy i do tego przyzwyczaimy.
Wydaje mi się, że gdyby istniała podkategoria dla każdego języka byłoby chyba lepiej. Według Was jest lepiej oddzielać języki za pomocą tagów, czy lepiej utworzyć podkategorię i wtedy za pomocą tagów oddzielać typy postów?
Logiczne że podkategorie, jak po staremu
Za przeproszeniem po jaki uj zmieniać to co było dobre? A wystarczyło delikatnie zmienić szatę graficzną i by było dobrze.
Nie da się w nieskończoność ulepszać przestarzałych rzeczy, czasem lepiej jest coś zbudować od nowa