Garip gurup isimlerle, lagdan dolayı uçan tanklarıyla veyahut garip manevralarla fizik kurallarını hiçe sayan, bol bol hilesi hurdası eksik olmayan bu oyuncuların kendi sunucularına dönmesi gerekmektedir. Oyunu trollemelerini geçtim, bu oyuncular ping sorununa aldırış etmeksizin, kendinin olmayan hesaplarla (internet kafelerde yoğun ilgi duymasından mütevellit) hile hurda kullanmaktan çekinmeyen oyunculara dur demek şarttır. Ama dersiniz ki bu oyunda hile yok, o zaman bir araştırmaya konulmanızı tavsiye ederim.
Son zamanlarda çok fazla bu tür oyuncularla karşılaşmaktayım ve gecikme unsurundan ötürü çok absürt yerlerde öldüğüm için bütün oyun zevkimi mahvediyor ne yazık ki.
Reddit’te bu konu hakkında birçok yabancı oyuncunun muzdarip olduğunu gördüm. Ama forumda sanki üç harfliymiş gibi, gerçi bi’ nebze öyleler, adı sanı geçmiyor.
“Bu konuda çalışmalarımız vardır ve devam ediyor” diyip geçiştireceğinden emin olduğum için tenezzül edip de destek ekibine yazmadım. Genelde yardım etmek yerine her şeyin suçlusu benmişim gibi davranılıyor orası da ayrı bir hikaye tabii.
Bu olaya bir dur denilmeli diye düşünmekteyim. Türkçe’yi geçtim, maçlarda İngilizce konuşan şahıslara altın muamelesi yapıyorum artık.