BUG - Reset wszelkich ustawień w grze

Siema, też wam wywaliło dzisiaj WSZYSTKIE ustawienia w grze (grafika, dźwięk, gamma, postFX, sterowanie pojazdami)? Loguję się dziś, słyszę jakąś muzyczkę, widzę jakąś pikselozę i wiem, że coś już jest nie ten-tego. Patrzę i ja pier… wszystko zresetowane do ustawień domyślnych

Jest jakiś sposób, oprócz pisania do suuportu, żeby przywrócić ustawienia z dnia wczorajszego? Przecież mnie pierdolec za przeproszeniem strzeli jak będę musiał od nowa ustawiać grafę, dźwięki, interfejs, celowniki i aktualizować ustawienia sterowania :C Help!

Raz na rok mam też taką hecę, nauczony doświadczeniem robię sobie zawszę kopię plików ustawień gry oraz plik z ustawieniami klawiszy jako bakap (przywrócenie to chwila moment).

Klawiszologię to wiem jak backup zrobić, ale ustawienia gry to który plik lub pliki? Config.blk starczy czy jeszcze jakieś muszę pokopiować?

Dodatkowo gra tworzy sobie katalog na dysku systemowym c:\Users"nazwa twojego konta w Windowsie-nie w grze"\Documents\My Games\WarThunder (tak jest w wersji na Steam). Przy jakichś problemach podmieniam również ten katalog i wszystko wraca do moich ustawień.

1 Like