Brečkárna
Pravidlo brečkárny, převzaté od Raypalla, LP 2018:
Zde si ventilujte svůj vztek a frustraci ze hry, pokud již jiné metody selhaly (alkohol, rozbití klávesnice, antidepresiva, seppuku a jiné). Bude se tak ale dít podle pravidla Codexu Fňukensis
- Brečkárna je JEDINÝM místem, kde bude brekot typu “tank X mě zničil a neměl mě zničit, kňúúú” a “Hra je strašně moc rozbitá, ale nedokážu ji přestat hrát” tolerován. Kdekoliv jinde bude nemilosrdně mazán. I zde beze zbytku platí pravidla fóra.
7 Likes
Nic co by nespravila vychlazená plechovka bílého monstra.
2 Likes
Never really complain much, just roll with what we have. BuT, let me find something for thr cry room. Hmmm, maybe im sad i never got to experience VOIP on this game. If im understanding correctly it was removed because… why dont matter much now its removed before i came to the show.
nikdo neřika že hrá je špatna jen má na P…u zpuštěnej system a nato nadava opravdu dost hráču i na anglickem foru no rusky Gaijin
Zdravím, nejsem si jist, zda Ti má smysl vůbec něco psát, protože míra tvé sebereflexe vypadá být na úrovni kamene, ale zase neposkytnout Ti zpětnou vazbu by byl asi větší přestupek, tak se přece jen vyjádřím.
Nezlob se na mě, ale teď už vysloveně lžeš, skoro v každém příspěvku píšeš, jak moc je WT špatná hra (a že už jsem jich od tebe četl, je to tady od tebe zaspamováno úplně všechno), až se kolikrát divím, proč tu hru hraješ, když ji tak nenávidíš…
A už vůbec se neopovažuj tady dekadentně psát, o tom, že je to “ruský Gaijin”. Nechci se bavit o politice, ale rozhodně nebudu přehlížet tvé stupidní vyvolávání nenávisti vůči jakémukoliv národu. Nehledě tedy na to, že nás každodenní realita jednoznačně přesvědčuje o tom, jak kvalitní, či nekvalitní je ruský přístup i technika.
PS: Možná by nebylo od věci vyvolat nějaké hlasování o permanentním banu pro spamujícího přispěvatele King cz, kvalita jeho příspěvků je prostě zdrcující a má dle mého názoru velmi negativní dopad na celý prostor fóra.
4 Likes
je zajimavé jak někteři čechačkove nedokaži věc debatu o blbě hře jak večina hráču tuši a vi že tato hrá je špatna a do 2 až 5 let ji plno hráču přestane hrát " a že jste tu zprominutim někteři blbci a nedokažete tady věc debatu o tom co by se ve hře dalo z lepšit a někdo zvýšich mist to poslat navrhy přimo ruským GJ ! tomu se taký nikdo nemá !!! tady ani se nevědou pořadni diskuze kde by o tom debatovalo třeba 5 000 lidi ! jak na anglickem foru a veř tomu že tam ti lidé sem nou normalně komunikuji a když člověk potřebuje rádu tak nikomu tam neděla problém i odpovědět což vy stim tady mate asi problém ! Dalši věc je ta že neřikam že hra je špatna ale plno chyb ta hra má ale to už si nikdo moc nepřizna !
Ano, to je přesně ono.
Nezávisle na tom, co, kdy a kde se na tomhle fóru řeší, ty jako aktivní spamer okamžitě pošleš spam, respektive ODPOVĚĎ, která JE VŽDY STEJNÁ:
- Hra je špatná
- Anglické fórum je skvělé
- Nějaká urážka ve formě blbců a projev neúcty k nějakému národu.
- Mimo téma
- Absence jakékoliv konstruktivní myšlenky
- Vše zabaleno do tragického pojetí stylizace a pravopisu
Bod 6 lze pominout, ale ten zbytek zapříčiňuje, že člověk ztrácí chuť téma jakkoliv řešit, nebo se to zvrhne v něco, co s původním tématem souvisí jen pramálo.
Opravdu navrhuji nějaké omezení v tomhle směru, ať si můžeme normálně popovídat o hře.
PS: Teď mě napadlo, není King cz náhodou bot? Řada “symptomů” by tomu napovídala.
2 Likes
Brzy zjistíš že s tímto individuem nemá absolutně cenu ztrácet čas. V ústavu by mu měli omezit přístup k internetu.
2 Likes
Ahoj,
nemá moc zmysel toto riešiť, pokiaľ je tvojím cieľom vecná diskusia, musíš k tomu nájsť ľudí ktorý toho sú schopný. Tu na fórum chodia poväčšinou frustrati. CZ/SK môžeme byť radi že tu máme len 2 exempláre.
Čo sa týka moderovania tak pravidlá tu sú, ak máš podozrenie že ich niekto porušuje použi flag systém.
2 Likes