“Radio fuze”, “impact fuze”
“Radio fuze”, “impact fuze”
Poprawione, dzięki :)
Poprawione, dzięki :D
Już poprawiam, dzięki :)
Kilka pierdółek, o których sobie przypomniałem:
“Przybliżenie widoku” w ustawieniach PostFX, chyba powinno być wyostrzenie:
No i “Pokaż ukryte powiadomienia”, powinno być przywróć domyślne ustawienia.
Poprawiłem cztery linijki “Wyostrzanie w widoku trzeciej osoby”, “Wyostrzanie w widoku strzelca”, “Wyostrzanie w celowniku bombowym”, “Wyostrzanie w kokpicie”
Tego nie jestem pewien, w angielskiej wersji ten przycisk to “Show hidden notifications”
We fragmencie “w ilości 20 sumy wszystkich” dodałbym % lub zmienił na coś w stylu “w ilości 20% wszystkich”. Moim zdaniem w aktualnej formie średnio wiadomo o co chodzi.
Poprawione, dzięki! :)
Błędy w nazewnictwie okrętów flot pełnomorskich. Jest klasa, a powinien być typ. Załączam przykładową grafikę. Poniżej lista okrętów floty pełnomorskiej, których ten błąd dotyczy:
Proponuję także w obu radzieckich drzewkach morskich ujednolicenie podawania projektu okrętu - w niektórych przypadkach jest stosowany pełen wyraz “projekt”, kiedy indziej tylko skrótowiec “pr.” Sugeruję ujednolicenie nazewnictwa do pełnego słowa “projekt”.
Już poprawiam :)
Te teksty, które widać na screenshocie są już przetłumaczone od dłuższego czasu, ale nie wiem czemu nadal wyświetla się po angielsku. Dzięki za spostrzeżenie :)
Jeszcze coś takiego rzuciło mi się w oczy:
KW-1 i jego warianty w folderach mają w nazwie KV …
Ale jak otworzymy foldery, to już widnieje nazwa KW …
Dzięki! Poprawione :)