Znalazłem takie coś - jakiś babol poprzedzony spacją:
Szukam nadal ;)
Poprawione, dzięki :D
Już poprawiam, dzięki :)
Kilka pierdółek, o których sobie przypomniałem:
“Przybliżenie widoku” w ustawieniach PostFX, chyba powinno być wyostrzenie:
No i “Pokaż ukryte powiadomienia”, powinno być przywróć domyślne ustawienia.
Poprawiłem cztery linijki “Wyostrzanie w widoku trzeciej osoby”, “Wyostrzanie w widoku strzelca”, “Wyostrzanie w celowniku bombowym”, “Wyostrzanie w kokpicie”
Tego nie jestem pewien, w angielskiej wersji ten przycisk to “Show hidden notifications”

We fragmencie “w ilości 20 sumy wszystkich” dodałbym % lub zmienił na coś w stylu “w ilości 20% wszystkich”. Moim zdaniem w aktualnej formie średnio wiadomo o co chodzi.
Poprawione, dzięki! :)
Błędy w nazewnictwie okrętów flot pełnomorskich. Jest klasa, a powinien być typ. Załączam przykładową grafikę. Poniżej lista okrętów floty pełnomorskiej, których ten błąd dotyczy:
Proponuję także w obu radzieckich drzewkach morskich ujednolicenie podawania projektu okrętu - w niektórych przypadkach jest stosowany pełen wyraz “projekt”, kiedy indziej tylko skrótowiec “pr.” Sugeruję ujednolicenie nazewnictwa do pełnego słowa “projekt”.
Już poprawiam :)
Te teksty, które widać na screenshocie są już przetłumaczone od dłuższego czasu, ale nie wiem czemu nadal wyświetla się po angielsku. Dzięki za spostrzeżenie :)
Jeszcze coś takiego rzuciło mi się w oczy:
KW-1 i jego warianty w folderach mają w nazwie KV …
Ale jak otworzymy foldery, to już widnieje nazwa KW …
Dzięki! Poprawione :)
Nie jestem pewien, czy to błąd w tłumaczeniu.
Otrzymałem “Stalowy Heros” za 11 fragów (bitwa zręcznościowa), a w opisie jest, że potrzeba 20 (kiedyś było 12).
Nie wiem, gdzie zgłaszać więc zapodaję tu.
Pod opisem jest mnożnik dla BZ (bitew zręcznościowych) szarą czcionką, czyli skoro miałeś 11 fragów to dla BZ wynosi 22 :)