Badanie maszyn

Czego nie opłaca się badać w drewku amerykańskim a dojładnie jakiej lini drzewka

Tych powozidełek co to rzekomo służą do kontrowania fruwadeł. Te pierwsze ciężarówki są jeszcze jak Cię mogę, tylko one kończą się gdzieś koło 2.7. Natomiast późniejsze dwa wehikuły są tak grywalne, że bardziej użyteczne są karabiny na dachach zwykłych czołgów. Oprócz rozrzutnika gnoju w postaci działka pif-paf mają jeszcze genialną animację strzału przez którą nic nie widać w przybliżonym widoku z trzeciej osoby, czyli tak jak się tym najczęściej strzela. Później jest już lepiej (a przynajmniej tak wygląda na jeździe testowej) ale to dopiero 7.7 i potrzeba trochę cierpliwości żeby to zbadać. Co kto lubi, ja w każdym razie odradzam. Reszta drzewka to sporo fajnych użytecznych pojazdów przynajmniej na erach I-IV. Lekkie, ciężkie, średnie, niszczyciele do wyboru do koloru, jest tu wszystko.

tymi 2ma to akurat sie na czołgi poluje lub na capa ;) zresztą u amerykancow i tak klepiesz wraze latawce .50 na dachu
jednak potrafisz :)

Mnie chodziło z czego zrezygnować bo zauważyłem że na ostatniej erze jedynie co jest z wyglądu dobrego to abrams i ten kołowiec i pelota ale nie wiem czy sobie odpuścić pelotę i czołgi lekkie czy pelote ponieważ chce do line up wsadzić samolot z rakietami Tini Tim i jie wiem z jakiej lini zrezygnować

I tak masz minimalną konieczną ilość pojazdów do kupienia w każdej erze, żeby przejść do następnej. Więc jak odpuścisz dwie linie, to może Cię w pewnej chwili zablokować. Amerykańska linia czołgów lekkich jest akurat bardzo dobra.