#Avatar

Błędem jest, że nie można ustawiać sobie dowolnego obrazka w miejscu avatara. Wpadłem jednak na pomysł że można dodać jakiś swój akcent, poprzez umieszczenie swojego avatara na końcu lub na początku swej wypowiedzi. co tez czynię.
Pytanie do Was:
Jak jest lepiej umieszczać grafikę, na końcu czy na początku wypowiedzi?

Najlepiej na odwrocie.

3 Likes

Avatar avatarem, jakiś czas temu zmienili możliwość dodawania własnych avatarów jeszcze na starym forum.

Zamiast avataru rozważ dodawanie stylizowanego podpisu albo podobnej grafiki, dla siebie stworzyłem coś takiego (wpasowuje się stylem w nick, nie mam dziś weny twórczej):
Morko_sample

1 Like

Awatar z założenia ma ułatwiać identyfikację interlokutora na etapie przeglądu nagłówków. Podpisy w tekstach nic już nie dają w tym względzie.

Zgadzam się, chociaż w tym wypadku zależy co autor posta miał na myśli - personalizację czy identyfikację rozmówcy.

Co do samej istoty uniemożliwienia załadowania własnych awatarów zgadzam się z Gaijin w ich decyzji - przynajmniej nie ma łatwego przeniesienia wydarzeń geopolitycznych na forum gry. Podejrzewam, iż to było podstawą decyzji, mimo że nie zostało to powiedziane w tamtym ogłoszeniu.

2 Likes

No Panie… ;) to mnie zaskoczyłeś…pozytywnie.

1 Like