Przedstawiamy aktualizację Line of Contact oraz nowy tryb gry War Thunder, skupiony na piechocie!
War Thunder wchodzi w fazę zamkniętych beta testów nowego, samodzielnego trybu gry, który wprowadza na pole bitwy oddziały piechoty kontrolowane przez graczy, walcząc ramię w ramię z jednostkami naziemnymi i śmigłowcami!
W tym trybie doświadczysz zakrojonych na szeroką skalę bitew z udziałem żołnierzy w różnych rolach bojowych, korzystających ze współczesnej broni, sprzętu i wyposażenia. Czołgi, bojowe wozy piechoty, drony i śmigłowce szturmowe zapewnią wsparcie z powietrza i ziemi.
Jeśli jesteś entuzjastą broni palnej - oto nadchodzi twój moment! Zanurz się w szerokie możliwości personalizacji broni i wyposaż swój oddział w różnorodne elementy ekwipunku, takie jak kamizelki balistyczne, granaty, ppzr, ppk i wiele więcej! Wybieraj spośród niezliczonej liczby dodatków do broni, takich jak celowniki optyczne i kolimatorowe, podwieszane granatniki czy inne akcesoria, aby dopasować uzbrojenie do swojego stylu gry.
Przygotuj się, by doświadczyć bitew War Thunder z zupełnie nowej perspektywy żołnierza piechoty podczas taktycznego czyszczenia budynków, emocjonujących pojedynków snajperskich i intensywnych starć na miejskich ulicach!
Miałem taki w domu! ;D
Tylko miał usterkę z pokrętłem głośności a w zasadzie chyba potencjometrem bo czasami huknęło głośnym dźwiękiem i trzeba było przyciszać lub standardowa naprawa:
U mnie w domu też taki był. Pamiętam jak go rodzice kupowali u jakiejś rosyjskiej rodziny - wtedy stacjonowali u nas Rosjanie. W mieście mieli koszary, a parę km za miastem było lotnisko, z migami 25 między innymi ;)