A Battle Pass event "szerencse" járműve

Sziasztok!

Egy kis javaslatot szeretnék írni magyar nyelven is, az angol verzió (még) nem került elfogadásra.

Mint ahogyan láthattátok, a következő Battle Pass-ben is az egyik jármű nemben a szerencse alapján fogunk járművet kapni. Már az előzőben is szerintem probléma volt ez (ott ugye a hajó volt ilyen jármű).

Szerintem mivel a Battle Pass-ért igazi pénzt fizetünk, annak nem kéne gambling (szerencse alapú) részt tartalmazni. Maga a koncepció egyáltalán nem rossz, hogy több jármű is benne van a listában, sőt támogatom is, mivel régi már nem megszerezhető járművekről van szó. VISZONT, pont ez alapján szerintem sokkal jobb lenne, ha választhatnánk a 4 jármű közül egyett amit megkapunk. Alapvetően alacsony rangú járművekről beszélünk, így nem látom értelmét a gamblingnek, mivel ezek már nem megszerezhető járművek ezért ezeket vagy a meme értéke miatt, vagy trófeai darabként szeretnék vagy ahogyan szerintem a magyar közösség jelentős része van vele, a fő motiváció az, hogy MAGYAR.

Nem vagyok a játékon belüli gambling ellen, a 60.000 Ezüst Oroszlános ládákat kifejezetten támogatom, de azért játékbeli pénzt fizetünk, mindenki saját felellőségére veszi és reménykedik, hogy a kapott tárgy jármű lesz. De olyan esetben ahol csak jármű van és mint említettem Forintokat fizettünk a Battle Pass-ért, valamint alacsony szintű ezt a rendszert nem tartom jónak, sőt hatalmas csalódás lesz 1-2 embernek. Ezen felül lehet erre a járműre vagy nem lesz már lehetőségem, vagy éveket kell várjak újjabb kis esélyre.

A megoldás(ok) szerintem:

1. Kapjunk az adott rang elérésekor egy kupont amit beválthatunk a 4 jármű eggyikére. (természetesen utána nem eladhatóan)
  2. A rang elérésekor, amikor felvesszük a zsákmányt jelenjen meg egy 4 rublikából álló felület ahol kiválaszthatjuk a tetszőleges járművet.

Szerintem ez egy nagyon jó és kedves változtatás lenne a Gaijin részéről, ami sok jobbkedvű játékost eredményezne, akik elégedettebbek lenénnek a kapott tárggyal.

Remélem ti is így látjátok és akár már a jelenlegi Battle Pass-t is meg tudjuk változtatni!

2 Likes