Przedstawiamy zwiastun nadchodzącej aktualizacji do War Thunder: Leviathans!
Zachęcamy youtuberów oraz streamerów do współpracy oferując nasze wsparcie bazując na jakości i popularności Waszych materiałów. Więcej informacji: https://warthunder.com/pl/media/partnership
ciekawe czy beda nowe jetowe premki (inne niz podobno albatros)
no i to chyba pierwsza z duzych aktualizacji ktora wplywa na znizki nowo dodanych premek
znaczy sie jeszcze jedna i szerszen za pol ceny
Jak dla mnie początek ze śmigłowcem ciekawy, chociaż za bardzo rozpikselowany. Może widok z podczerwieni lub termowizji robiłby większe wrażenia. Dalej już tylko chaos. Ale może ja mam kalectwo estetyczne.
Dzięki. Ten przypominający japoński podkład najbardziej mnie zainteresował.
a poprzegladalem se co tam na dev jest , bidna ta f5 :/
z topowych premek us i niemce maja szerszenie, ten szwajcarski by mi sie nawet bardziej przydal niz burgerowy(bo u szkopow nie mam czym latac wysoko :/)
no i f2 - ładny jest jak to japonska premka
ale pewno wszytko po 80 slimakow bedzie, znaczy drogo
a do przecen najblizej burgerowi
watpie zebym wytrzymal zwlaszcza ze po opchnieciu jeszcze jednego grindowalnego ustrojstwa (chyba ze slimak mnie zaskoczy czyms co bede chcial se zostawic, ale musialobybyc na poziomie iranskiego tomcata :P) bedzie na tyle slimakow zeby cos kupic za pelna cene
z tych 3 do wyboru najbardziej przemawia do mnie japonczyk
jakby jakims cudem bylo w okolicach 60 to opycham co mam i biere od razu
Jedna bardzo ciekawa rzecz na dev serwerze. Można sobie obejrzeć niemalże wszystkie decale, są nawet ekskluzywne dla DMM i Tajwanu, niektóre do kupienia za golda.
Ciekawi mnie czy ta wejdzie czy może jakiś błąd. Tylko są strasznie chaotycznie ułożone.