arbuznyj bratan
Hurtowo, i mając z 10 milionów srebrnych bekasów zapasu nim się zacznie - niestety, sposób niewykonalny dla symulanta :P
Dla źle zarządzającego finansami symulanta ;)
10 baniek mialem zanim zaczalem klikac w skrzynki
nic sensownego nie wpadlo i jeszcze mi sie jakies su wpierdzielilo pod rakiete !&($&)!@&
jakby kto pytal dlaczego zdarza mi sie nie respic w okolicach eventow skrzynkowych…
Polataj trochę z bombami lub napalmem, olej walkę powietrzną to może szybko się odkujesz ;)
jak fantom 12.0 bedzie na top to wezme napalm na spacer
ostatnio bazy meczylem jak byly wycofywane japonski jety a i tak sie skonczylo na ganianiu mysliwcow bomberem…:P
jak latasz na jetach, to niekoniecznie napalm. Tam już mało punktów jest. Ale, potrzebujesz około 25tyś pkt uszkodzeń. Zobacz sobie, które bomby dają 25 tyś pkt, potem zobacz które mają przy tym największy mnożnik. Parę punktów więcej wpadnie. Czasami trzeba pokombinować z różnymi ładunkami, żeby uzyskać najwyższy mnożnik (10.0 jest najwyższy, ale to przy małej ilości bomb).
nieno z dodatkowymi podwieszkami nie bede kombinowal, bo zanim sie do rakiet doklikam… maksymalnie jeden dodatkowy rodzaj nieupierdliwy w uzyciu - na fantomach zwykle biore zuni, czasem wraza rakieta sie zlapie albo mozna wystartowac licznik prawie rozwalajac baze (bardzo niewiele brakuje)
no chyba ze farmic lotnisko,wtedy full load MM i aam
NO! w koncu wpadlo, premkowa betka na sterydach
czyli dzisiejsze wyloty zaczynamy z 15k srebra…
No tak, jak latasz z czymś czym prawie rozwalasz bazę, to nic dziwnego, że tak słabo na tym wychodzisz. Tracisz większą część kasy (i ekspa). To samo z ginięciem nad wrogim lotniskiem po wystrzeleniu rakietek albo wyjotkowanie po zbombardowaniu.
rakiety zabieram zeby bezproduktywnie nie ganiac po calej mapie szukajac czegos co sie da zestrzelic… ot trafi sie baza po drodze to se dziabne, trafi sie namiar na radarze to gnam ustrzelic (lub zginac)
fantomami mam opanowane rakietowanie lotnisk z wysoka i nie zdychanie w trakcie
nawet na te samoloty boty nad lotniskiem zdarza mi sie zapolowac w akcie desperacji jak nikogo nie znajde… zeby przelotu na pusto nie robic
jak za 6 fragow bez zgonu premkowym latawcem wpada 200k … :/
przeceny chyba dopiero w pazdzierniku wiec wtedy bedzie prem acc…o ile jakis hornet zalapie sie na obnizke
no i do miga23 nie ma gdzie czegos podwiesic zeby rakiet nie tracic :p