Przedstawiamy zwiastun nadchodzącej aktualizacji do gry War Thunder: Sky Odyssey!
Zachęcamy youtuberów oraz streamerów do współpracy oferując nasze wsparcie bazując na jakości i popularności Waszych materiałów. Kliknij, aby poznać szczegóły.
Przedstawiamy zwiastun nadchodzącej aktualizacji do gry War Thunder: Sky Odyssey!
Zachęcamy youtuberów oraz streamerów do współpracy oferując nasze wsparcie bazując na jakości i popularności Waszych materiałów. Kliknij, aby poznać szczegóły.
Kopi pasta rządzi. Tragedia.
A jak poszukać pozytywów tego kopiowania to rośnie szansa na PZL P-24 ;)
Nie. Bardziej pogrzbali szansę na fajne greckie samoloty pre- i z WW2. Reforma Izraela wymagała by zmian strukturalnych, rekompensat etc. a Gadzina na coś takiego nie jest gotowa.
A tak BTW, sam byłem przeciwnikiem polskiego drzewka, a przy obecnej tendencji to ono byłoby nawet oryginalne.
W jaki crap zmienia się ta gra to szkoda gadać.
Ja tam zostałem zwolennikiem polskiego drzewka kilka aktualizacji temu. Zwłaszcza, że praktycznie w każdej aktualizacji dochodzą kolejne kopiuj-wklejki do innych nacji.
Ale, 11 maszyn premium o ile czegoś nie pominąłem ;)
Kopiuj wklejki miały by większy sens, gdyby były dodawane rozsądnie. Dla przykładu w kontekście symulacji, br 11.7-12.7 po stronie czerwonej nie ma maszyn które byly by konkurencyjne z maszynami NATO. Jedynie kopiuj wklej niemiecki premium F-18 oraz dywizjonowy belgijski F-16 sprawiają że w ogóle ktoś wybiera tę stronę. Oczywiście przy założeniu że schemat nacji jest taki, że francja i niemcy są z Red. Więc kopiuj wklejki izraelskie, gdzie izrael nigdy nie jest z Chinami, Japonią i Rosją, nic nowego nie wniesie w ten konkretny zakres. Więc gdyby polskie drzewko po czerwonej…
A to tylko jeden przykład, co br to inny problem. Raz red a raz NATO mają przewagę sprzetową na tyle dużą, że jest problem misje wystartować czy znaleźć sesje.
Wcześniej były przecieki o bombowcu dla Rosji, czekam więc, może jednak…może coś fajnego na br 10.0-11.0
Z tą wytrzymałością bombowców, to ktoś grubo przesadził. 4 działka 20mm ledwo dają radę.
Pociski powietrze-powietrze również ledwo co uszkadzają te bombowce.
Wydaje mi się, że nawet załoga bombowców potrafi teraz przeżyć ostrzał.
Dopiero przy działkach 30mm wzwyż można bombowiec w miarę szybko zniszczyć.
W anglojęzycznej sekcji już jest ankieta, jak odnajdę to dorzucę tu link. Mam nadzieję, że trochę zmniejszą przeżywalność, bo obecnie to jest gruba przesada.
Zdaje się, że nawet lotniska słabo reagują, mam na myśli pelotki z pociskami kierowanymi choć i te z działkami reagują z bardzo dużym opóźnieniem.
A to nie jest tak, że na bombowce lepsza będzie amunicja ap? Nie oglądałem Twoich klipów, więc nie wiem czego używałeś, ale tacy amerykańce mają sporo ap pocisków w najlepszych taśmach, więc radzą sobie wciąż nieźle.