Video ideja za War Thunder video o Jugoslaviji/Balkanu

Pozdrav.
Imam ideju da napravimo šaljivi video uvezi balkana/jugue sada kada je već očitije da če uskoro doći vozila iz našega područja. Video nalik Squirovih videa da si u tu saftu još pomješao dušu r/2Balkan4You-a (rip) i mrvicu kaosa kao u Team Fabulous 2.

Ne želim da vidim kako Gajđin napravi neki banalni trailer od 2-3 min gdje su pristojni i sve što vidimo je kako Bobo u M36 puca Nedeljka u svome M-84 iz žbunja i to je sada kao kul i "eto ti trailer i Degman je premium ". Želim kaosa, želim ruganja i želim ismijavanja. A najviše zajebavanja i dobrih šali.

Imam neke ideje vec sta bi moglo biti u skripti al ovo je prvi put da nešto ovako radim, ja imam početnićku vještinu s adobe permijerom i znam snimati i to je to. Pa ako ima kreativaca koji su voljni sudjelovati za đabe jer im se svidjela ideja i ponuditi svoje vještine u Blenderu, AdobePremijeru, miksanju zvuka, SFMu ili ste iz bilo koje balkanske države (osim hrvatske, ima nas već) i imate dobar, skupi mikrofon i voljni ste dati glas nek mi se jave privatno.

Neće se ništa odmah dogoditi. Još trebam shvatiti kako šta. Imam volje da se nešto napravi i imao bih više ako ste i vi zainteresirani. I da mi samo ostavite ideje i mimove za video bi bilo dobro.

I u slučaju da mislite da je ovo največa glupost ikada.
Tko je vas šta pitao seronja?

1 Like