This post was flagged by the community and is temporarily hidden.
Türk Ağacı ayrı ağaç olarak gelmeyeceği kesinleşti şu anda İsrail-Yunanistan Türkiye-İtalya Almana-İsviçre şeklinde geliyor. Bu bilgiyi kabul etsen de böyle etmesen de. Şu dakikadan sonra ben sadece neden israil yerine italya ya daha uygun onu savunurum. İtalyan ağacının değişime ihtiyacı var Altay tankı ve ya 2a4ng bu değişimi sunabilecek nadir araçlar ki muhtemelen tulpar-hitfect mk2 tareti ya da altuğ hitfect mk2 tareti gibi kombinasyonlar ile daha kaynaşmış bir ağaç elde edilebilir. deniz kuvvetlerinde oto malera süper rapid toplarına sahip bir sürü kıyı gemimiz ve açık su gemimiz mevcut italyan ağacıdaha çok karma olacak çünkü italyanların da macarların da daha fazla eklenecek pek bir aracı yok italyanların var ama değişim getirmeyecek. ileriye dönük bir 2a8 alımı istiyor italyanlar c2 ariete serisini daha fazla sürdürmek istemiyor. macarlar zaten 2a7 hu yu yeni aldı sayılır başka da alma hedefleri yok. bir bizim artık yeni metayı destekleyen m60tm gibi Yeni Altay gibi meskun mahalli destekleyen araçlarımız var ki bu meta ileride daha çok close combat olabileceğini gösteren askerlerin oyuna eklenmesi. T129B2 nin premium olarak eklenmesini yıllardır bekleyen ben bu duruma sevinç ile karşıladım. Evet tek başına ağaç oluşturabilirdik bence bu hata ama illaki alt ağaç olarak ekleneceksek o muhakkak İtalya ile olmalıydı. belki bir süpriz olur abd ile yaparlar son dakika ama benim envanterimize baktığımda daha çok avrupai bir ordu düzenine sahip olduğumuzu ve ekipmanlarımızın italya ile daha çok örtüştüğünü politik ve endüstriyel olarak ora ile bağımızın olduğunu söylüyorum ki sızan bilgiler de benzeri yönde. paraları hazırlayın salyangozu besleme vakti olacak. Bu arada evet politik ve siyasi görüş nedeni ile bu oyunda Atatürk’ün çıkartmasını değiştirttiler zamanında dolayısıyla elbette ki Türkiye eklenirken yine oyuncuların politik ve siyasi olarak gücenmeyeceği bir yerde bulunmasına dikkat etmeli gaijin. dolayıdsı ile hayat senin düşündüğün kadar tek düze mantık ile ilerlemiyor a f4 ler m60 lar bmc kirpi israilli hadi bu Türkiye yi israile ekleyim gibi bir durum yok. İtalya bu gün Akıncı TB2/3 için bizimle ortak olup Avrupa Askeri Fonu’na katılmak için %50 %50 şekilde şirket kurulmuş ve ortak çalışmalar askeri tatbikatlar son hız devam ederken hiç bir bağımızın olmadığı zamanında yapılan para karşılığı iş den öteye gitmeyen işlerden başka bir şeyi ifade etmeyen israil ağacına bir zahmet eklenmeyelim…
LBA Systems foundation sing ceremony
Piaggio selling ceremony to Baykar
e zaten iki ülkenin siyasi birlikteliğini de buradan anlatacak değilim yaz google a çıkar gece vakti kapalı çarşıda kimler ne yapıyor… şu görüntülerin biri bile Türkiye ile israil arasında son 25 yıldır olmadı olamayacak da. ha adm in tarafından silinen mesajında bir şeyler söylemişsin umarım bu görseller ile işin siyasi ve duygusal yönünden meraklarını da karşılamıştır.