Türk Kara Kuvvetleri - Türk Hava Kuvvetleri Çıkartmaları ve Türk Ağacı

"
2.25.0.44 → 2.25.0.45

"
Bu iki çıkartma iki yıldır yayınlanmadı ve bu nedenle hala bizim ağacın geleceğine inanıyorum.

3 Likes

Her Türk oyuncunun beklediği o mistik güncelleme… Umuyorum ki en kısa sürede gelecek.

3 Likes

Uzun zaman önce sızdırıldı, ama gelen güncellemelerde göremedik.

2 Likes

bu güzüde kuvvet komutanlıklarımızın logoları hala oyun dosyalarında yerini korumaktadır. Düşüncem sırf bu kuvvet komutanlıklarının logoları duruyor diye hala ana ağaç olarak ekleneceğimizden yana lakin biraz sürecek gibi gaijin daha çok var olan TT leri zenginleştirme peşinde Tailand vs eklenecek japonlara muhtemelen 2025 Mart güncellemesinde göreceğiz ağacımızın ilk prelerini. ardından Mayıs Haziran güncellemesinde TT mizin ilk araçları tanıtılacaktır.
Diye umut ediyorum.

C*
Bakalım inşallah 2025 için bir umudum var tüm ağaçlara alt ağaç eklendi ya da ekleneceği developerların onayladıkları başlığı altında göörünüyor israil hariç şu an için bu yüzden yapılabilecek en mantıklı adım yeni ağaç eklemek olacaktır ki bu durumda en iyi alternatiflerden biriyiz nitekim diğer bir çok ülke oyunun ana teması olan 2. dünya savaşı esnasında bir ülke bile değildi. Aşağıda paylaşılmış lakin onaylanmamış bir çok ağaç aracı fikrini görebilirsiniz. şu ana kadar tailand sub tt si japonyaya geleceği onaylandı ve güney koreye ait bir helikopter onaylandı. bu arada gemi helikopter kara araçları ve uçak olarak düşündüğümüzde en zengin alternatif biziz diğerleri bu konuda genel anlamda tek düze
ya da kopyala yapıştır araçları var. ya da bu alanları yok. Bize en iyi rakip şu an için Kore TT si

(bizim uh-1 lerin o esnadaki asaleti 50 küsür birden :D )

hali hazırda oyun dosyalarında var lakin oyunda bize açık değil şu yabancıların oyun dosyalarında var oluğ eklemedikleri şeyleri gösterdikleri redit linkinde vardı ayrdıca at unut umtas da :D

https://community.gaijin.net/issues/p/warthunder/i/GrofdZ4nkzZ7

ve başardık

kendiminkini de atayım :D

Şanlı ordumuzun hava kuvvetleriraundeli ile peru nun hava kuvvetleri arasındaki renk tonu ve oyun içi doku farkını göstermek istedim (200 ALTIN ÇEKİN DE ALIN BEYLER BU ŞEKİLDE NE KADAR ÇOK TÜRK ORDUMUZU GÖRMEK İSTEDİĞİMİZİN İSTATİSTİĞİ GAİJİN TARAFINDAN FARKEDİLİR) (Durumunuz var ise yok ise acilen 240 düşman avlayıp araçlarınıza ekleyin gerekirse av partisi yapalım topluca aracınıza eklemenizin istatistiği bile tutuluyordur tabi öncelik altın çekip almakta ki gaijin para kazanacağını hissetmeli)