Skorzystaj z Razer Gold w sklepie Gaijin.Net, aby otrzymać zwrot gotówki i dodatkowe bonusy!

Od 1 do 30 czerwca przy pierwszym zakupie każdego z poniższych zestawów można otrzymać dodatkowe 10% Złotych Orłów z Razer Gold:

Przy pierwszym zakupie ZO za pośrednictwem Razer Gold, otrzymasz również oznaczenie z motywem Razer Coin!

decal

Oznaczenie Razer Coin

To nie wszystko! Użytkownicy z USA, Kanady i Singapuru mogą przez cały czerwiec korzystać z kodu promocyjnego VICTORY, aby otrzymać 10% cashbacku od pierwszego zamówienia złożonego za pośrednictwem Razer Gold. Użytkownicy z Hongkongu i Wietnamu otrzymają zwrot gotówki od pierwszego zakupu o wartości powyżej 10 USD, natomiast użytkownicy z Indonezji otrzymają zwrot gotówki od pierwszego zamówienia o wartości powyżej 5 USD złożonego za pośrednictwem Razer Gold. Jest to promocja ograniczona czasowo, więc skorzystaj z niej, póki są jeszcze dostępne!

Zwrot gotówki jest oferowany tylko w sześciu regionach wymienionych powyżej, ale dodatkowe Złote Orły i oznaczenie są dostępne dla wszystkich użytkowników Razer Gold! Więcej informacji na temat tej promocji można znaleźć tutaj.

Ja widzę tylko to co na skrinie poniżej, a konto Razera mam od dawna.

image

2 Likes

już badam sytuację

Możliwe, że jednak promocja nie obejmuje naszego kraju, początkowo mial tylko nie obowiązywać cashback w naszym kraju. Jutro pewnie będzie wiadomo konkretnie

Dzięki, pewnie nie działa w naszym kraju, tak było przy poprzedniej ofercie jakiś czas temu. Choć pamiętam czasy kiedy działała ta forma płatnośi normalnie.

Coś się wyjaśniło?

No cóż, nadal nie działa w naszym regionie. Pamiętam, że jakiś czas temu też była promocja i też nie działała u nas.

Właśnie dopytałem i przed chwilą dostałem odpowiedź. Cała akcja jest tylko dla paru konkretnych regionów, ale niestety nie dla nas. Artykuł na stronie już ukryłem, tutaj zostawiam temat, gdyby ktoś szukał wyjaśnienia. Przepraszam za wprowadzenie was w błąd.

4 Likes