Rekrutacja =IZSZI=

Hej wszystkim graczom War Thunder w wieku 16+lat!

Szukamy nowych członków do Dywizjonu =IZSZI=! Jeśli jesteś pasjonatem gry, chcesz wspólnie grać, podnosić swoje umiejętności i czerpać radość z rywalizacji, to jesteśmy odpowiednim miejscem dla Ciebie!

Czym się wyróżniamy?

• Wspólna gra: jako Dywizjon =IZSZI= stawiamy na współpracę i teamplay. Wspólnie osiągamy cele, pniemy się w rankingu i czerpiemy radość z zwycięstw. Jeśli lubisz grać zespołowo to jesteśmy świetnym wyborem!

• Instruktorzy i specjaliści: W naszym dywizjonie znajdziesz doświadczonych instruktorów i specjalistów w swojej roli. Pomogą Ci doskonalić swoje umiejętności, udzielą cennych wskazówek taktycznych i podzielą się swoją wiedzą. Bez względu na to, czy jesteś początkującym graczem, czy doświadczonym weteranem, zawsze możesz liczyć na wsparcie naszego zespołu.

• Rozgrywki SQB: Jeśli lubisz rywalizację i dreszczyk emocji, to nasze regularne rozgrywki Squadron Battle (SQB) są dla Ciebie. Wspólnie trenujemy, strategizujemy i występujemy przeciwko innym dywizjom, aby zdobywać wyższe miejsce w rankingu.

Jeśli jesteś zainteresowany dołączeniem do naszej społeczności, to zapraszamy Cię do kontaktu. Możesz dołączyć odwiedzając naszego Discorda Dywizja 🞛IZSZI🞛 lub skontakotwać się z nami poprzez czat w grze. Chętnie odpowiemy na Twoje pytania i opowiemy więcej szczegółów o Dywizjonie. Dołącz do nas już dziś i zanurz się w świat War Thunder wraz z zaangażowanymi i pełnymi pasji graczami Dywizjonu =IZSZI=!

Pamiętaj, że tylko razem możemy odnieść wielkie sukcesy!
Pozdrawiamy!
Dywizjon =IZSZI=

2 Likes

Rekrutacja otwarta! Zapraszamy wszystkich chętnych 16+ (średnia wieku to około 25-26 lat) z III erą lub wyżej i chęciami do gry zespołowej oraz apetytem na Bitwy Dywizjonowe (SQB)!

2 Likes

Zapraszamy 😊

1 Like

Wszystkich zainteresowanych zapraszam na naszego Discorda (link w pierwszym poście). Jeśli chcecie się przekonać czy atmosfera Wam odpowiada, po prostu do nas zajrzyjcie i z nami pograjcie ;)

1 Like

Jeśli szukacie dywizjonu z przyjazną atmosferą i do luźnej gry zespołowej jak i do bitew klanowych to dobrze trafiliście

2 Likes

Od ponad roku jestem w IZSZI i nie mogę narzekać. Przyjazna atmosfera, zawsze jest ktoś z kim można pograć, jak ma się jakiś problem związany z grą to zawsze ktoś pomoże. I to tylko kilka plusów tego dywizjonu.

Nie wyobrażam sobie być w innym dywizjonie

1 Like

W dywizjonie zostałem bardzo ciepło przyjęty mimo braku doświadczenia w grze oraz pokaźnego garażu maszyn. Członkowie tego dywizjonu bardzo sprawnie wprowadzili mnie w grę nauczyli jak grać w różnych trybach gry począwszy od realistykow pancernych przez lotnictwo i statki aż po bitwy symulacyjne. Polecam szczerze ten dywizjon jeśli chcecie się nauczyć grać lub też gdy jesteście już starymi wyjadaczami każdy znajdzie tam kogoś kto będzie chciał zagrac.

2 Likes

Masa uprzejmych ludzi i przede wszystkim z ogromną więdzą. Zostałem przyjęty jak swój, polecam i pozdrawiam

1 Like