Poznaj Króla Północy, 15. sezon Przepustki Bitewnej!

Ahh i mam mieszane uczucia do tego BP. A czemu? Z maszyn to tylko raczej kajak ciekawy, a reszta to klony. Przecież są cztery takie Mustangi tylko się trochę wyglądem i może trochę osiągami różnią. Niby Mustang fajny jest i dobrze nim mi się lata ale ile można wrzucać taką samą maszynę? Zaraz się okaże że Niemcy też zdobyli jakiegoś i gejin też go wrzuci. Szwedzki Tygrys? Szkoda że z wieżą od Porsche gdzie każdy wie że tam ma celować. Niby zadania są dość łatwe ale ile można razy wrzucać klony. Gejin weź się zlituj i dej coś nowego do BP.

T9CK
lighting tez byl
jak dla mnie spoko, ale bedzie sporo osob co im to przeszkadza :P
ale jakby tak messerspita dodali… ;)

1 Like

A dziwisz się? Bo ja nie. O ile jak dadzą z jednego klona to jeszcze można to jakoś przeżyć, ale nie w ilości np czerech sztuk. Więc to się człowiekowi przejada. I tak np taki Spitfire z silnikiem z Messerschmitta byłby fajniejszą maszyną do wbijania w BP lub kupna za złote bekasy niż kolejny klon.

O TAAAAK! Po zdobyciu go w końcu mógłbym się przenieść na SB :P

A na poważniej pisząc - pewnie nie dodadzą bo ponoć ten Messerspit latał jak szatan, a jeśli dodadzą to albo jakąś znerfioną popierdółkę, albo jak mu dosolą BR to klękajcie narody. Ot sytuacja podobna jak z Re.2005, jaki to był miodny samolot zaraz po wprowadzeniu…

niektorzy maja alergie na “captured”
propos klonow to raczej bolca z obligacji bede wbijal, bo lubie tym latac…
@MasterBLB
akurat Ty sie BRem przejmujesz
trza by jakas kampanie sugestii rozpoczac zeby toto dodali - Master na symce, smiesznie bedzie

Ależ ja nie mam nic przeciwko maszynom zdobywczym, sam kupiłem u niemców Jaka, Wellingtona i Tempesta bo ładne malowanie mają.

1 Like

Messerspit piękny był, tylko jeśli dobrze pamiętam - a mogę się mylić - problem z nim taki, że uzbrojony nie był. A na wieżę Tygrysa II nie ma co narzekać, bo akurat Szwedzi taki egzemplarz ściągnęli do testów.

Jeżeli chodzi o inne Messerschmitty, to ciekawszy jest hiszpański HA-1112. Bo czeskiego “Muła” już mamy u Izraelitów.

1 Like

Popieram, taki Messerspit, tylko na odwrót :D, na dodatek robiony seryjnie, więc i kilka wersji mogłoby dolecieć. Sporo ich się jeszcze w stanie zdatnym do lotu zachowało, bywa, że grają w filmach wojennych jako 109-tki

1 Like

Meh jakoś gejinowi nie przeszkadzało dać japońcom niszczyciela czołgów który nie istniał( było tylko działo z jarzmem do testów), samolotów które też nie istniały ba nawet niemcy mają czołg gdzie niemcy tylko zdążyły kadłub zbudować więc myśle że nie będzie płaczu o samolot który latał bez uzbrojenia :)

1 Like

W sumie mógłby zachować uzbrojenie oryginalnego Spita Mk V

1 Like

Dobrze, że przeglądarka internetowa ma CTRL+F. Nie chciałem zakładać wątku. Tagi na forum raczej nie pomagają. Przed zakupem w BP Shop (prawie) zawsze na YT szukam recenzji.

Odświeżam tylko dlatego, że ta recenzja jest zarąbista i mnie rozwaliła. :-)

Recenzja: RN Tigre

This text will be hidden

Widać już na jeździe testowej. Statek pierdziawkami nie obroni się ani przed samolotami ani przed kajakami zakradającymi się od tylca na spawn. Celność głównych dział też wątpliwa.
Statek tak niekochany, że prawie wszystkie filmiki są z devbloga.

1 Like