ładny to ja miałem atak paniki jak mi sie 28 maszyn na początku pokazało zanim włączyłem wyświetl zakupione
szukałem czy by se czegoś nie kupić i myślałem że mi się nie wyswietla
Ja nie czytam, nie oglądam żadnych poradników. Zbyt wiele razy się przejechałem.
Patrzę na BR i uzbrojenie. Obecnie nic nie kupuję, bo nie mam po co. Kiedyś może amerykański Harrier AV-8 NA, a może Szwed, o ile opanuję kiedyś rakiety ARH ;) Ale to tak bardziej do zabawy niż do grindowania.
ja tam patrze zeby mi podeszło latadło
znaczy duzo radarowek, cos na dobicie i zebym nie zgrzytal zebami bo mi czegos brakuje jak latam
sie zastanawialem czy by nie napisac pm czy cos bierzesz ale nie zdazylem :)
a wzialem tego fantoma
dawno go chcialem a przez dluzszy czas nie poloze lap na nowoczesnych zabawkach jakies złomki na koncie sa, moze sie na jesienna promocje uzbiera na latawca
a skoro juz jestem w rozrzutnym nastroju i mam prem acc to trza spytac - kiedy jakies skrzynki i grindowalny event lotniczy? :P
btw
w filmiku promocyjnym f4s jest nie ten hud pokazany co w grze :p
Ogólnie to zbieram na nowy komputer, skoro ślimak nie chce naprawić problemu z zawieszaniem się gry po kilku alt-tabach, to może nowy komputer rozwiąże problem ;)
ja se x lat poczekam az grafiki nie beda tak drogie/pradozerne/cieplogenerujace
ale to ze na moim złomie wior nie robi takich cyrkow to jest az smieszne
zabawka nie jest zła, ale teraz chyba jest mniej korzystny bracket ec
do kompletu sie nasciagalo starych fantomowych pism, serwisowki szukam do tego ustrojstwa bo ciekawym czy bylo w stanie wyswietlac znacznik celu - mig 23 ma kolko i jest fajnie ;)