Kula Śnieżna za Srebrne Lwy!

No te na niszczenie jednostek jeszcze ok, zwłaszcza że na rb/sb x2.
Kiedyś często robiłem też zwycięstwo, zwłaszcza jak Shermi Jumbo był na 4,7.
I chyba też z raz czy dwa się połasiłem na skrzydłowego, ale wymagało to specyficznego grania, a i brytyjskie czołgi miały wtedy ku temu dobrą amunicję, bo nic się nią nie dawało zniszczyć i trzeba było wyławiać po kolei załogantów, więc wpadały asysty.
Zakłady na ZO ok, ale od dawna już praktycznie nie lecą.
Co mamy dalej: Główny rozgrywający - losowy i to na zasadzie białego kruka, czyli bezużyteczny.
Niepowstrzymany/gromowładny - podobny do zniszcz x jednostek, tylko bardziej wymagający.
Łamacz skrzydeł - nie wiem czy kiedykolwiek widziałem, żeby ktoś zniszczył 5 fruwadeł w jednym meczu, bezużyteczny.
Najlepszy oddział / bohater przestworzy - nie dla mnie.
Mogliby dać jakąś możliwość pozbycia się tego, bo gro z tych zakładów tylko zalega w magazynie.
Chciałem napisać, że tak jak te skrzynki, co je po jakimś czasie można spieniężyć w postaci waluty do sklepiku, ale widzę, że to chyba wycofali, bo nie ma takiej możliwości. Także kolejne graty do zalegania w składziku.

5 latawcy to kiedys wroblem ubilem…
swego czasu jak latalem rb hitlerboltem tez pare razy wpadlo
ale odkad lagiery zalicza na symce mozna by sie na EC pokusic
best squad robisz w teamie 4 os
mozliwosci pozbycia sie gratow brakuje, niby zapowiedziane toto bylo ale na eazie nie ma
a szkdoa bo mechanike maja przetestowana w crsed - z 3 itemow losujesz 1 nowy

Kolejny łup wpadł.

2 Likes

Kula zdobyta za gwiazdkę z eventu
🤣

75k SL do przodu xD

2 Likes

jak na razie najgorsze, mial ktos same srebrne kolka z tej kuli?

1 Like

nie kupiłem jeszcze żadnej ;)

1 Like

ja tam jakies 20-40 na dzien…

A pieniądze na to wszystko to spadały z nieba.

z nieba to bomby leca
wagery ordery i boostery robia robote
gram glownie premkowymi maszynami i latam samolotami z iff (to mi znaczaco poprawilo zarobki)
no i konto premium jakos do konca eventu ;)
jak na razie 57k lewkow bo na dobranoc bylo losowane, nic sensownego nie wpadlo :/

lucky shot…

Tadam !

1

Jak się bawić to się bawić :-)
Szkoda tylko że nie kupon na sprzedaż.

3 Likes