Dwa słowa po przepaleniu jakichś 5 baniek.
Leci masa ‘zwrotów’ w postaci 10-25k lwów. Bezużytecznych zakładów, typu główny rozgrywający czy innych łamaczy skrzydeł. Do tego cała masa boosterów o zawrotnych wartościach 15-30% do zdobywanego doświadczenia. Do tego jeszcze te rozkazy… Na plus tylko uniwersalne użycia, ale to można wyciągać etatowo z battle passa. Gdyby tam jeszcze często leciały te oznaczenia, albo chociaż ozdoby, albo te boostery były na poziomie 200-300%, to może jeszcze miało by to sens, ale przy takich ‘nagrodach’ to zdecydowanie nie warto, chyba że ktoś lubi hazard.
Ja te kule to głównie właśnie dla tych małych bosterów po 20% kupuje, no i maszynki pramium bo czasami coś tam zawsze wypadnie. Przy każdej tego typu akcji coś mi dropnęło ze skrzynki.
Pojazdy premium ok, ale to jest spora niewiadoma, czyli czysty hazard.
Boostery 20-30% są symboliczne, wręcz pomijalne. Nie jest to dobry utarg.
Zależy kto ile gra - mi się bardzo przydają. Jedyne czego nie chcę z tej skrzynki otrzymać to wszelakiego rodzaju zakłady czy rozkazy - nigdy ich nie wykorzystuję (na pewno się znajdą fanatycy zakładów :D).
na ec kilka takich boosterkow to zawsze pare k rp wiecej…
zaklady zwlaszcza te na zniszcz 5 i 10 wrogow czesto ratuja moj budzet
fanatycy zakladow byli jak byly lagiery na zlote orly
No właśnie miałem zapytać w tej kwestii: mam wszystkie typy tych zakładów na Złote Orły. Czy ktoś z Szanownych Graczy też je ma i czy jest gotów do ich zużycia? Bo chyba solo w tym przypadku jest nieefektywne…
ze starego forum pamietam ze Master i 1stCav ogarniali temat chyba byly jakies lolkowe lineupy własnie pod te zakłady i robili je ekipą
Mam takie zakłady na golda:
5x 500
17x 1000
17x 1500
Potencjał na 45 tysięcy.
Teraz nie sprawdzę, bo siedzę na działce, ale też mam po kilka i kilkanaście tych zakładów. Ale już widać, że jest to potencjalnie możliwe - zwołanie ekipy do spalenia złotych wagerów. Potrzebujemy jeszcze protokołu zgodności: ja, dla przykładu, jestem czołgista ;)
Mi pasuje wszystko do 3 ery właściwie. Samoloty tylko AB. No i czas uzgodnić tylko.
No te na niszczenie jednostek jeszcze ok, zwłaszcza że na rb/sb x2.
Kiedyś często robiłem też zwycięstwo, zwłaszcza jak Shermi Jumbo był na 4,7.
I chyba też z raz czy dwa się połasiłem na skrzydłowego, ale wymagało to specyficznego grania, a i brytyjskie czołgi miały wtedy ku temu dobrą amunicję, bo nic się nią nie dawało zniszczyć i trzeba było wyławiać po kolei załogantów, więc wpadały asysty.
Zakłady na ZO ok, ale od dawna już praktycznie nie lecą.
Co mamy dalej: Główny rozgrywający - losowy i to na zasadzie białego kruka, czyli bezużyteczny.
Niepowstrzymany/gromowładny - podobny do zniszcz x jednostek, tylko bardziej wymagający.
Łamacz skrzydeł - nie wiem czy kiedykolwiek widziałem, żeby ktoś zniszczył 5 fruwadeł w jednym meczu, bezużyteczny.
Najlepszy oddział / bohater przestworzy - nie dla mnie.
Mogliby dać jakąś możliwość pozbycia się tego, bo gro z tych zakładów tylko zalega w magazynie.
Chciałem napisać, że tak jak te skrzynki, co je po jakimś czasie można spieniężyć w postaci waluty do sklepiku, ale widzę, że to chyba wycofali, bo nie ma takiej możliwości. Także kolejne graty do zalegania w składziku.
5 latawcy to kiedys wroblem ubilem…
swego czasu jak latalem rb hitlerboltem tez pare razy wpadlo
ale odkad lagiery zalicza na symce mozna by sie na EC pokusic
best squad robisz w teamie 4 os
mozliwosci pozbycia sie gratow brakuje, niby zapowiedziane toto bylo ale na eazie nie ma
a szkdoa bo mechanike maja przetestowana w crsed - z 3 itemow losujesz 1 nowy
jak na razie najgorsze, mial ktos same srebrne kolka z tej kuli?
nie kupiłem jeszcze żadnej ;)
ja tam jakies 20-40 na dzien…
A pieniądze na to wszystko to spadały z nieba.
z nieba to bomby leca
wagery ordery i boostery robia robote
gram glownie premkowymi maszynami i latam samolotami z iff (to mi znaczaco poprawilo zarobki)
no i konto premium jakos do konca eventu ;)
jak na razie 57k lewkow bo na dobranoc bylo losowane, nic sensownego nie wpadlo :/
lucky shot…
Tadam !
Jak się bawić to się bawić :-)
Szkoda tylko że nie kupon na sprzedaż.