Aktualizace serveru 23.9.2024

Vrtulníky

• U všech vrtulníků, které nemají ve svých modelech poškození nové avionické moduly, byla výrazně snížena pravděpodobnost poškození avioniky po poškození trupu. Avionika nebude poškozena nárazem vysoce explozivní munice ráže menší než 23 mm a nárazem kinetické munice ráže menší než 25 mm s výjimkou střel s rádiovou roznětkou a střel vzduch-vzduch. Jednorázové poškození trupu municí ráže menší než 30 mm nepovede k vyřazení veškeré avioniky vrtulníku.

Bojová vozidla

• AB 43, Sd.Kfz.234/2, Sd.Kfz.234/2 TD, Sd.Kfz.234/3 — byla opravena chyba při výměně osádek, která způsobovala, že tato vozidla zůstávala bez řidiče. (Report).
  • M48A1, M103, Magach 3 (ERA), M48A2 C, M48A2 G A2, M48A1, Magach 1, Magach 2, Magach 3 — byla opravena chyba, kvůli které nebylo možné se otáčet na místě (Report).
1 Like

Mužu vědit proč Israel nemá Heli ve výzkumu Mi 24/35 ? když v reálu tento stroj máj ? chtělo by ho přidát do výzkumu vrtulniku

Na základe čoho je to podložené že operujú Mil Mi24 alebo exportné verzie Mi35?

pro tvou informaci přiště použij strička Googl Israel Offers Mi-24/35 Upgrades - Defense Update:

To že súkromná firma ponúka upgrade na nejaké stroje, neznamená že to má vo výzbroji IDF. Takže sa pýtam - Podlož svoje tvrdenie že Izraelská armáda používa/používala Mi-24 alebo ich varianty.

tohle ty nestači Israel Aerospace Industries Mi-24V "Mission24" - A helicopter from the plot of a James Bond movie?

Takto
Continuing the discussion from Israel Aerospace Industries Mi-24V "Mission24" - A helicopter from the plot of a James Bond movie?:

Bolo by od teba milé ak by si podal reálne podklady a čítal s porozumením.

otázka zajimaš se reálně o vojenskou techniku nebo si jen hráč WT ?

A ty? Očividne v oboch prípadoch viac než ty. Vyhýbaš sa podloženiu dôkazov že Izrael používa/používal tú helikoptéru. A aj tomu že bol len jeden jediný prototyp, ktorý je na fotke. Ak ťa to tak trápi,napíšem na Izraelské MoD s FOI a uvidíme čo majú oni povedať k tomu či používali Mi-24.

když si neumiš oveřit informace ktere země tyto stroje mají nebo měli tak tady maš celej seznam statu !

Uživatelé: Afghánistán, Alžír, Angola, Arménie, Ázerbájdžán, Bělorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Burkina Faso, Burundi, Čad, Česká Republika, Černá Hora, ČLR, ČSSR, Džibuti, Etiopie, Gruzie, Chorvatsko, Indie, Izrael, JAR, Kazachstán, KLDR, Kongo, Kyrgyzstán, Maďarsko, Makedonie, NDR, Nová Guinea, Polsko, Rovníková Guinea, Rusko, Rwanda, Senegal, Sierra Leone, Slovensko, Srbsko, Srí Lanka, SRN, SSSR, Súdán, Tádžikistán, Turkmenistán, Uganda, Ukrajina, USA, Uzbekistán a Zimbabwe

Som rada že si poukázal aké štáty mali prístup ku danej platforme ale dostávame sa do nekonečnej špirály kde neposkytuješ žiadne reálne zdroje. Jediné čo si poskytol bolo jednoducho vyvrátiteľné alebo sa tam uvádzalo že damý “projekt” bol zošrotovaný a okrem toho sa tam neuvádza o žiadnej prevádzke.

Tiež poskytnem internetový inventár izraelského letectva

https://ruslet.webnode.cz/technika/ruska-technika/letecka-technika/m-l-mil/mi-24v-35-hind-e-/

Zdroj neposkytuje dostatočný obraz o tom že boli dané stroje používané izraelskou armádou. Zo zrojov čo si ponúkol bolo známe že Izrael ponúkol modernizačný kit.

Záver je že si neposkytol žiaden reálny podklad, že Izrael používal MI24/35. Iba modernizačný kit o ktorý nebol záujem.

a neni to jedno těch stroju je tady stejně večina nejveči odpad. a mička jsou jedni znejlepšich stroju co se tiče letecké techniky . ty americky sračky maj taky dost nevychytanich much

Tým pádom je to vymyslené čo píšeš. Podľa mňa by to bolo vhodné eventové vozidlo, nie ako stromové (nie je tam žiaden následovný model vozidla ktorý by tam nasledoval, ak máš podklady a reálne argumenty bola by som rada ak by si ich poslal a mohla som si ich prejsť). Ohľadom amerických helikoptér tu nepadlo ani slovo (okrem toho že si ich spomenul).