Bitevní hodnocení (BR)
Letadla
- UH-1D (Německo), UH-1B, UH-1C, Mi-8TB (Německo), Mi-8TV, Mi-24A, SA.342L Gazelle, Mi-24D (Itálie) — modifikace pro odemčení PTŘS byla přesunuta na I. úroveň ve výzkumu modifikací.
- UH-1B (Japonsko) — počet raketnic s 19x raketami FFAR Mighty Mouse byl zvýšen za 2 na 4.
- XP-50 — bylo odstraněno nasazení ve vzduchu.
Bojová vozidla
- Vextra 105 — byla přidána munice OFL 105 G2 a úprava pro její odemknutí.
- E.B.R. (1954) — byl přidán náboj PCOT-51P.
Námořnictvo
- Byla opravena chyba, která způsobovala, že volba „Třes kamery“ neovlivňovala intenzitu třesu kamery na lodích. (Report).
- Byla opravena chyba, která způsobovala, že věže v námořních AB někdy stále nepřizpůsobovaly palbu zaměřovacímu kříži a místo toho střílely na nesprávné místo. (Report).
Seznam změn odráží pouze klíčové změny, což znamená, že nemusí obsahovat úplný seznam všech provedených vylepšení. Kromě toho je War Thunder neustále aktualizován a některé změny nemusí vyžadovat aktualizaci. Změny promítnuté do seznamu změn vznikají na základě reakcí a požadavků komunity ze služby pro hlášení chyb, fór a dalších oficiálních platforem. Opravy chyb a změny jsou implementovány v pořadí podle důležitosti, například na opravě chyby, která rozbije hru, se bude pracovat přednostně.