Jump to content

Segítséget kérek!

Crazzyshooter
 Share

3 hours ago, Dzsigolo_Lanty said:

Sziasztok kéne egy kis segítség.

A probléma a következő: Vagy facebook, vagy ha youtubot zenét hallgatok, akkor  a játékban egy kis ablak felugrik, ha netán valaki új bejegyzést tett, vagy újabb videó érkezett a youtubon. Szóval a Win 10 hol kell kilőni azt alkalmazást, hogy köszönöm, de nem kérem az értesítést ha új üzenetet kapok facen, vagy új videót tölt fel egyik másik csatorna.  
Válaszokat előre is köszönöm.

https://www.facebook.com/help/949954541709550?helpref=faq_content

https://support.google.com/youtube/answer/3382248?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=hu

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

• 1 year later...

Sziasztok. Van egy kis gondom. eddig ugye Blackbird néven voltam.Hajnalban jött egy sms a telefonomra oroszuk,valami kóddal...mint kiderült valami leválasztási kód. Most meg két lépcsőst kér és más lett a nevem. Belépve megvan mindenem (meg legalább be tudtam lépni),de a okurka anyjáért tünt el a nick nevem?

medal medal medal

On 27/09/2020 at 16:18, Blackbird1 said:

Sziasztok. Van egy kis gondom. eddig ugye Blackbird néven voltam.Hajnalban jött egy sms a telefonomra oroszuk,valami kóddal...mint kiderült valami leválasztási kód. Most meg két lépcsőst kér és más lett a nevem. Belépve megvan mindenem (meg legalább be tudtam lépni),de a okurka anyjáért tünt el a nick nevem?

A Supportot kéne felkeresni ezügyben, ugyanis bármit is írunk itt, ők tudnak csak segíteni.

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

• 3 months later...

Sziasztok! Lenne arra tipp, hogy miért állt meg az a kis "zöld kártya" értékszámlálóm, amivel a Kötvényüzlet menüben a különböző pakkokat-ládákat-harckocsi tartalék darab számot lehet vásárolni? Korábban működött és a teljesített különleges feladatokkal lehetett növelni az értékét, majd azzal vásárolni. Most hiába teljesítem egy ideje a feladatokat, a számláló áll....

medal medal medal

Szuper volna ha annyi volna :)  de pont az a gondom, hogy hetek óta megrekedt 125 ponton, miközben már egy halom különleges küldetést teljesítettem...Korábban működött normálisan a számláló.

medal medal medal

6 hours ago, Murkel1941 said:

Sziasztok! Lenne arra tipp, hogy miért állt meg az a kis "zöld kártya" értékszámlálóm, amivel a Kötvényüzlet menüben a különböző pakkokat-ládákat-harckocsi tartalék darab számot lehet vásárolni? Korábban működött és a teljesített különleges feladatokkal lehetett növelni az értékét, majd azzal vásárolni. Most hiába teljesítem egy ideje a feladatokat, a számláló áll....

5 hours ago, Murkel1941 said:

Szuper volna ha annyi volna :)  de pont az a gondom, hogy hetek óta megrekedt 125 ponton, miközben már egy halom különleges küldetést teljesítettem...Korábban működött normálisan a számláló.

Hali! Rájöttek hogy túl könnyű volt a napi/spéci taskal war bondot ( a zöld pont) kiszedni amiből vett az ember backup-ot vagy vmi járművet hó végén , most hogy bejött a battle pass-t ezt is sikerült ahhoz hozzá fűzni és csak abba ahogy szinteket lépsz bizonyos szinteken kapsz bizonyos mennyiségű war bondot , a napi/spéci már csak arra jó hogy a battle passba lépj szintet, ez nekem is vagy 2 nap után tűnt fel hogy csinálgattam a napikat de néztem vmi nem stimmel a matekba mert nem lett több.... Szal igen kicsi szívatást is sikerült azért belecsempészni a nagy battle passukkal.

medal medal medal medal medal medal medal

Szia! Köszi szépen! Akkor belenyúltak ebbe a dologba....pedig ezzel tudtam időről időre tartalék járműveket szerezni. Rengeteg mindenben csaló, inkorrekt a játék, a megvásárolt prémium járművek nagy része is csak egy ideig hozza a kiírt teljesítményeket-jellemzőket, utána szépen visszabutítják. Rengeteg tank nem hozza a ráírt paramétereket (pánzélzat, átütés) néha nevetségesen, irreálisan csal az egész.

medal medal medal

19 minutes ago, Murkel1941 said:

pedig ezzel tudtam időről időre tartalék járműveket szerezni.

Üdv a klubban XD , én is abból élek mindig backupot veszek :D . Holnap kapok majd 750-et , gyűjtöm a kövi battle pass-ra mert a jelenlegiből már megvettem maximumot mind a 2 fajtából.

medal medal medal medal medal medal medal

Köszi, közben nagy nehezen rájöttem, hogy hogy működik ez az új Battle Pass. Hiába áll a főmenü tetején már egy ideje a kötvénypontom 125-ön, , belépve ebbe az új Battle rendszerbe begyűjtöm az addig különleges küldetésekért kapott kártyákat, amikkel tudok immár a kötvényüzlet menüben tartalék jármű keretet venni. Most nagy az öröm, mert időközben, tudtomon kívül összegyűlt 1600 :)

medal medal medal

• 2 years later...

Sziasztok! Az én problémám az lenne, hogy amikor elindítom  a csatát (mind tankos mind repülős) a várakozási ablakban csak a RU szerver látható. Hogyan tudnám visszaállítani az EU szervert vagy mind a kettőt(ez is jó lenne)? Előre is köszönöm. 

On 24/01/2023 at 11:23, imot57 said:

Sziasztok! Az én problémám az lenne, hogy amikor elindítom  a csatát (mind tankos mind repülős) a várakozási ablakban csak a RU szerver látható. Hogyan tudnám visszaállítani az EU szervert vagy mind a kettőt(ez is jó lenne)? Előre is köszönöm. 

Köszi megoldódott!

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...