Jump to content

Segítséget kérek!

Crazzyshooter
 Share

Szerintem úgy értette, hogy valami szakértőhöz viszi a gépét, hogy tegye rendbe.

Lehet

pro mint profeszionalista aki ert a gepekhez,nem pedig antivirus:))na visza allitottam a biost ugyhogy ami a 2es kepen van azt viszaallitottam mert tulterhelte a vidikartyat es majdnem kiegett

medal medal medal

• 3 weeks later...

Sziasztok!

A következő problémával fordulok felétek ( nem tudom, hogy jó topicba írok-e):

A mai nap során játékon belül aktiváltam 15 nap prémiumot ( 1190 GE ), illetve vettem egy 7. slotot a németekhez ( 500 GE ).

Ez összesen 1690 GE, de én mégis 2308 GE veszítettem. Mit kéne tennem, melyik fórumon és melyik topicba kéne jelentenem, mik a lehetőségeim?

medal medal

Sziasztok!

A következő problémával fordulok felétek ( nem tudom, hogy jó topicba írok-e):

A mai nap során játékon belül aktiváltam 15 nap prémiumot ( 1190 GE ), illetve vettem egy 7. slotot a németekhez ( 500 GE ).

Ez összesen 1690 GE, de én mégis 2308 GE veszítettem. Mit kéne tennem, melyik fórumon és melyik topicba kéne jelentenem, mik a lehetőségeim?

Support.

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Na nem vittem el a gepemet es igy en tettem fel a tiszta win7 est.(mindent toroltem)De nem ment 5x instalaltam de nem ment :?s  ekkor ezt mondtam:Ha ez nem megy akkor majd megy a windows 8.1 :Ds .Most ez van.meg meg kell szokjam a 8ast es be kell allitani az alapokat :learn:  de a WT mar toltodik  a gepemre.ha jobban megy meg irok :salute:

medal medal medal

• 2 years later...

Sziasztok

Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Valamiért azt csinálja a játék, hogy nem tölti be a játékosokat, hanem spectatornak jelzi őket, de közben látszik a statisztikán hogy játszanak de én mégsem látom az ő tankjukat/repülőjüket. Tud valaki segíteni?

7 hours ago, gergoswag said:

Sziasztok

Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Valamiért azt csinálja a játék, hogy nem tölti be a játékosokat, hanem spectatornak jelzi őket, de közben látszik a statisztikán hogy játszanak de én mégsem látom az ő tankjukat/repülőjüket. Tud valaki segíteni?

Szia!

Screenshot(ok)?

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

9 minutes ago, Gelesztaa said:

Szia!

Screenshot(ok)?

Uhh

A gép sajnos nincs nálam, de kb annyi hogy a statisztikánál mindenki mellett (ahol a járműnek kell lennie) ejtőernyő vagy harckocsizósapka van. A csatatéren meg senkit sem látok és kilő engem a semmi.

• 1 year later...

Üdv Mindnekinek,

szeretnék egy kis segítséget kérni.

adott egy GTX980Ti-6GB videókártya, ami a gépemben van. másfél hónappal ezelőttig minden frankón ment, de akkor lejött valami frissítés és azóta nem fut a játék. 

sajnos az év végi hajtás miatt nem volt időm vele foglalkozni.

de mostanra világosá vált, h valami blama dolog lehet, mert a

gépet már újra húztam,

minden frissítést rátoltam,

minden más játék megy

másik GTX1060-3GB videókártyával megy.

a jelenség pedig az, hogy a bejelentkező képernyő még megvan, beírom a username + pass , majd el kezdi tölteni, de ahogy meg kéne jelenítenie a hangárt, már ki is dob az asztalra, 

ki adja a crash report kis ablakot, amit elküldhetek a gaijin nak,(meg is tettem már vagy 100x), de semmi.

már kipróbáltam azt is hogy minimum grafikával indítom, de úgysem. Ugyanez a probléma.

Találkozott már valaki ilyennel?

ha igen volt rá megoldás, és mi volt az?

csak emiatt nem akarnék új kártyát venni.....

előre is köszi!

Üdv,

Czifi

medal medal

Köszi az infót _Spence_

sajnos nem működik.

Vsync adaptív + nvid High alap

nem működik

vsync ki + nvid high alap

nem működik

vsync ki + nvid high ki

nem működiik

vsyn adaptív + nvid high ki

nem működik

:crying:

egyéb ötlet? 

medal medal

• 2 weeks later...

Sziasztok kéne egy kis segítség.

A probléma a következő: Vagy facebook, vagy ha youtubot zenét hallgatok, akkor  a játékban egy kis ablak felugrik, ha netán valaki új bejegyzést tett, vagy újabb videó érkezett a youtubon. Szóval a Win 10 hol kell kilőni azt alkalmazást, hogy köszönöm, de nem kérem az értesítést ha új üzenetet kapok facen, vagy új videót tölt fel egyik másik csatorna.  
Válaszokat előre is köszönöm.

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...