Jump to content

Segítséget kérek!

Crazzyshooter
 Share

2 megás nettel se lehet baj. Frissíts vidkari drivert, és nézd meg nem-e az integrált Intel HD 3000-en futtatja-e valamiért a játékot a vidkari helyett.

medal medal medal medal medal

hogy nezzem meg????(nem vagyok valami jo ijen szinten ijen windows konfigon de a tobbi azert megy)

Az nvidia vezérlőpultban vagy miben kell. Biztos van itt valaki, akinek szintén nvidia kártyája van és meg tudja mutatni neked, hogy hogy kell beállítani.

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Nekem i5  3.5  meg 8gb ramm nvidia 550ti1gb win7 64bit es és nincsen baj az fps rendben van a netem olyan mint a tied.Az nvidia videókártyákhoz simán be tudod állítani hogy automatikusan tolcse le a dirvert . Ne csavargassál semmit nekem úgy ahogy van friss dirverrel  fullal van 150-120fps  tankoknál 60-70fps. van e neked Nvidia gforce experience az és simán optimalizál mindent a videókártyádhoz.

medal medal medal

Nekem i5  3.5  meg 8gb ramm nvidia 550ti1gb win7 64bit es és nincsen baj az fps rendben van a netem olyan mint a tied.Az nvidia videókártyákhoz simán be tudod állítani hogy automatikusan tolcse le a dirvert . Ne csavargassál semmit nekem úgy ahogy van friss dirverrel  fullal van 150-120fps  tankoknál 60-70fps. van e neked Nvidia gforce experience az és simán optimalizál mindent a videókártyádhoz.

van de hogy optimizaljak?

medal medal medal

Van egy olyan fül felül ha megnyitod hogy játékok lent alul rámégy a fogaskerekekre beállítások és a gépeden lévő nvidia által támogatott játékokat megkeresi. Megjelennek sorban ott lesz a Warthunder is két részletben úgy mint ground forces és  Air forces rákatt a megfelelőre.Középtájon ott van hogy a játék nincs optimalizálva,mellette jobbra egy zöld kapcsoló hogy optimalizálás. Egy kis képen még azt is megmutatja mit miért kell úgy beállítani. A rendszered erejétől függő opotimális beállításokat ad.

medal medal medal

vagy van valakinek valami tippje hogy hogyan gyorsitjam fel a jatekot?

Gyorsítani mennyi fps-t bír el a holmi. Autós játékokban minél több az fps annál pontosabb és gyorsabb vagy.

medal medal medal

igen...amikor optimizaltam Ö mondent fullra tett es akkor elegge laggolt,manualisan kellet atallitsam

Érdekes, próbáld beállítani a vsyncet adaptívra úgy stabil 60fps em van mindenütt.

medal medal medal

most hogy atallitottam meg par dolgot eleg jol fut maxon 60-30fps en de a hiba hogy kb 1000 nel tobb virus van a gepemen.Van valakinek valami jo virusirtoja amit letolthetek?

Érdekes, próbáld beállítani a vsyncet adaptívra úgy stabil 60fps em van mindenütt.

most kiprobalom

Edited by ZoliVokOsztKesz
medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...