Jump to content

Segítséget kérek!

Crazzyshooter
 Share

Sziasztok, segítséget kérek, hogy ez miért lehet, a föld egyszerűen szörnyű ahogy kinéz és néha ha gyorsan mozdítom az egeret szétesik a kép. Valami textúra bug-ra gondoltam elöször.

Tudtok segíteni mi lehet a probléma?Játszhatatlanná teszi az egészet ,a mostani 1.37-es pach óta ilyen.

[attachment=36376:shot 2013.12.18 22.31.20.jpg]

[attachment=36377:shot 2013.12.18 22.42.23.jpg]

[attachment=36375:shot 2013.12.18 22.24.45.jpg]

Üdv!

Milyen a videó kártyád? milyen drivereket használsz hozzá? A launchernél dx11, vagy dx9-en használod a játékot?(launcher, kis fogaskerék középen fent a graphics beállítások mellet- utána lent debug settings-render : ez lehet auto, dx11, dx9 stb.....)

Sziasztok, segítséget kérek, hogy ez miért lehet, a föld egyszerűen szörnyű ahogy kinéz és néha ha gyorsan mozdítom az egeret szétesik a kép. Valami textúra bug-ra gondoltam elöször.

Tudtok segíteni mi lehet a probléma?Játszhatatlanná teszi az egészet ,a mostani 1.37-es pach óta ilyen.

attachicon.gifshot 2013.12.18 22.31.20.jpg

attachicon.gifshot 2013.12.18 22.42.23.jpg

attachicon.gifshot 2013.12.18 22.24.45.jpg

medal medal medal

Üdv!

Milyen a videó kártyád? milyen drivereket használsz hozzá? A launchernél dx11, vagy dx9-en használod a játékot?(launcher, kis fogaskerék középen fent a graphics beállítások mellet- utána lent debug settings-render : ez lehet auto, dx11, dx9 stb.....)

Üdv!

Küldök egy linket, ezen minden adat rajta van a gépről.http://pastebin.com/uzM4enN0

A launchernél auto-t használom, ez volt alapból kijelölve, másikat eddig nem próbáltam.

Hát a radeon hd4500-nak elméletileg tudnia kell a dx11-et.

de ha jól látom kicsit régi a video kártya meghajtód...

itt találod a 13.9 eset:

http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy2&os=Windows%207%20-%2064

utána próbáld ki dx11-ben, és dx9-ben is. hátha.

Üdv!

Küldök egy linket, ezen minden adat rajta van a gépről.http://pastebin.com/uzM4enN0

A launchernél auto-t használom, ez volt alapból kijelölve, másikat eddig nem próbáltam.

medal medal medal

Hát a radeon hd4500-nak elméletileg tudnia kell a dx11-et.

de ha jól látom kicsit régi a video kártya meghajtód...

itt találod a 13.9 eset:

http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy2&os=Windows%207%20-%2064

utána próbáld ki dx11-ben, és dx9-ben is. hátha.

Ezt már egyszer próbáltam, de nem volt jó.A képernyő felbontása elromlott.http://puu.sh/5RKsc.png

Megpróbálom dx11-ben vagy dx9-ben futtatni.

Ha esetleg megvan a géped alaplapjához és a vidikarihoz kapott lemez azokkal megpróbálhatod újra rakni az illesztő programokat, nekem volt egy olyan hogy az egyik vidikari frissítés hibás volt és onnantól kezdve nem lehetett frissíteni így felrak a lemezről és utána lehet telepíteni a legújabbat

medal

Ha esetleg megvan a géped alaplapjához és a vidikarihoz kapott lemez azokkal megpróbálhatod újra rakni az illesztő programokat, nekem volt egy olyan hogy az egyik vidikari frissítés hibás volt és onnantól kezdve nem lehetett frissíteni így felrak a lemezről és utána lehet telepíteni a legújabbat

Sajnos nincsenek meg a lemezek, de kipróbáltam dx9-ben és úgy már jó volt.

• 10 months later...

Helló!
Szeretnék segítséget kéni. A játékot amikor elindítom ezt írja ki:
War Thunder: Windows-Alkalmazás hiba
Kivétel(unknown software exception (0x40000015)) történt az alkalmazásbana következő helyen: 0x016dec86.

Azt sem értem,hogy ez mi. Tudna valaki segíteni?

Helló!
Szeretnék segítséget kéni. A játékot amikor elindítom ezt írja ki:
War Thunder: Windows-Alkalmazás hiba
Kivétel(unknown software exception (0x40000015)) történt az alkalmazásbana következő helyen: 0x016dec86.

Azt sem értem,hogy ez mi. Tudna valaki segíteni?

Windows tűzfal be van kapcsolva? Ha igen, kivételnek hozzáadtad a War Thundert (aces.exe)?

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

• 2 weeks later...

Olyat vettem észre hogy pilóta fülke nézetben picit balra van eltolódva a kép,na most ha próbálom horizontálisan jobbra vinni akkor bal oldalt keletkezik egy fekete csík. hogyan lehet ezt orvosolni?shot_2014_11_12_22_23_43.jpg

Ja és csak a német gépeknél van persze,most néztem meg.Szóval nem beállítás hanem ez ilyen bakker. Egy szót se szóltam  :facepalm: 

Edited by LudowikHun
medal medal medal

A célkereszt is jobbra van.Ha középen lenne a kêp a célkereszt nem lenne elôtted....vagy rosszul gondolom.Egérrel szoktam mozgatni a nézetet ha kell.

Közben én is erre jöttem rá csak fura hiszen a pilóta középen ül,de ez akkor így normális hiszen mi síkban látunk .

medal medal medal

• 3 weeks later...

Hello

Vettem egy uj gépet es a játék eléggé laggol meg mediumon is ha sok tank van körülöttem.Lehet hogy csak mert gyenge a netem?

proci: intel core i3 4130 3.40 Ghz

vidicard:nvidia geforce GTX 650 2gb

RAM: 8gb

tarolohely:szabad/oszes 141gb/500gb

[sharedmedia=core:attachments:110668]
medal medal medal

Ezen a konfigon hi-ban kellene normálisan futnia.

Próbáld meg telepíteni a legfrissebb drivert innen:

http://www.geforce.co.uk/drivers

Hello

Vettem egy uj gépet es a játék eléggé laggol meg mediumon is ha sok tank van körülöttem.Lehet hogy csak mert gyenge a netem?

medal medal medal

Hello

Nézd meg, hogy melyik videókártya futtatja a játékot (feltéve ha a procidhoz van ilyen fos intel hd valami).

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Én a netre fognám hiszen gondolom a grafikai beállításaidat már próbálgattad ezerrel. Nekem is bár jó a netem de ha mondjuk anya fent van laptoppal a lányaim is másikkal ,akkor szoktam laggolni néha.Ha fps nem nagyon ugrál bal felül de alul sárga vagy piros a net akkor már tudod is mi a baj, ezzel a kártyával repülnie kell a játéknak. szerver választásnál amcsi nekem eléggé gyenge, de az eu meg az orosz jó ott nincsen baj. Az amcsik amúgy is szeretnek rammolni ezerrel. ott utálok játszani. Az oroszok néha pláne ha orosz géppel tolod normálisak.

medal medal medal

Én a netre fognám hiszen gondolom a grafikai beállításaidat már próbálgattad ezerrel. Nekem is bár jó a netem de ha mondjuk anya fent van laptoppal a lányaim is másikkal ,akkor szoktam laggolni néha.Ha fps nem nagyon ugrál bal felül de alul sárga vagy piros a net akkor már tudod is mi a baj, ezzel a kártyával repülnie kell a játéknak. szerver választásnál amcsi nekem eléggé gyenge, de az eu meg az orosz jó ott nincsen baj. Az amcsik amúgy is szeretnek rammolni ezerrel. ott utálok játszani. Az oroszok néha pláne ha orosz géppel tolod normálisak.

Azért a két dolog különböző. A ping/packet loss miatti laggolás nagyon könnyen észrevehető, mert a játék attól függetlenül szépen fut, csak teleportál a géped/tankod :D

A videó kártyád nem gyenge, csak egyes alaplapokon van integrált videó kártya és ha nincs jól beállítva akkor játékot ez futtatja, de ezek az integrált vackok semmire sem jók.

medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...