vandaller 47 Report post Posted December 8, 2013 (edited) Moj problem jest bardzo przewrotny. Otóż drodzy administratorzy nie mogę wydać ani złotówki na moją grę. Wiele rozwiązła by możliwość prowadzenia płatności za pomocą sms;a. Tej opcji w płatnościach najbardziej mi brakuje. Nie posiadam karty kredytowej a konto w banku mam, ale nie ma go na liście banków przez ktore można dokonywać przelewów. Czy będzie możliwa taka opcja płatności np. do 20-25 pln za pomocą smsa? Nawet jak za tą kwote beda to nieco mniejsze ilosci zlotych orłów? Do graczy taka ankieta kto byłby zainteresowany taką opcją? I jakie kwoty moglibyscie wysyłać za pomocą sms'a? Taka ankieta da jakieś argumenty naszym administratorom żeby poruszyć ten wątek gdzies wyżej. Pozdrawiam i życzę sobię i wszystkim zainteresowanym pozytywnego rozpatrzenia sprawy :salute: Edited December 8, 2013 by bloodman8349 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
galakty_ 7,203 Report post Posted December 8, 2013 Takich pytań było mnóstwo. Nie ma i na razie nie będzie płatności SMS. Wyprzedzę kolejne pytanie - Nie, nie wiadomo kiedy będzie, twórcy tego nie wiedzą. Do zamknięcia. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
White_Husar 1 Report post Posted December 9, 2013 Co masz za problem kupić sobie kartę Paysafe za np. 20 zł ? Poszukaj w necie sklepu koło ciebie (kioski, kolportery, delikatesy), kupujesz jak kartę do telefonu. Wpisujesz pin i jazda, nie trzeba konta, ani karty, ani podawać żadnych danych. I dużo bardziej opłacalne od sms, gdzie większą część sumy zjada operator. 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
vandaller 47 Report post Posted December 11, 2013 Co masz za problem kupić sobie kartę Paysafe za np. 20 zł ? Poszukaj w necie sklepu koło ciebie (kioski, kolportery, delikatesy), kupujesz jak kartę do telefonu. Wpisujesz pin i jazda, nie trzeba konta, ani karty, ani podawać żadnych danych. I dużo bardziej opłacalne od sms, gdzie większą część sumy zjada operator. a to juz cenniejsza rada dzieki serdeczne Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
GLwolf 0 Report post Posted December 12, 2013 Co masz za problem kupić sobie kartę Paysafe za np. 20 zł ? Poszukaj w necie sklepu koło ciebie (kioski, kolportery, delikatesy), kupujesz jak kartę do telefonu. Wpisujesz pin i jazda, nie trzeba konta, ani karty, ani podawać żadnych danych. I dużo bardziej opłacalne od sms, gdzie większą część sumy zjada operator. Widzisz ja np. mam na telefonie określoną kwotę którą MUSZĘ wykorzystać. Inaczej przepada. Dlatego dla mnie doładowanie sms jest najlepsze. Mnie to nic nie kosztuje a szkoda żeby kwota przepadła. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...