Jump to content

War Thunder la Igromir 2013


WAR THUNDER VA APĂREA LA CONFERINȚA "IGROMIR 2013" DIN RUSIA. CEI CARE VOR PUTEA PARTICIPA VOR PUTEA VIZIONA ÎN PREMIERĂ GAMEPLAY-UL CU TANCURI.

 

news_igromir_eng.png

 

 

Gaijin Entertainment va lua parte la expoziția de jocuri din Rusia, Igromir 2013, cea mai mare expoziție de jocuri din Rusia, între 3 și 6 octombrie în Moscova.

 

Pavilionul War Thunder se va afla la 800 м2 în Sala 1 din "Crocus Expo".

 

Vizitatorii acestei expoziții vor fi primii jucători din lume care vor putea fi martorii noului mod de joc din War Thunder - acela al Forțelor Terestre. Bătăliile vor putea combina nu doar jucători aerieni, ci și fani ai tancurilor ce se vor bucura de acestea până la finalul lui 2013.

 

Versiunea de PS4 a jocului War Thunder va putea fi jucată la Igromir. Este primul joc rusesc pentru generația viitoare de console, dar și printre puținele jocuri ce vor putea fi valabile la lansarea noii console de la Sony.

 

 

 

Noile informații legate de forțele terestre deja au început să apară pe internet, însa xxxx de maine publicul va avea acces la Igromir (azi a fost dedicat exclusiv presei) abia atunci vom putea primi informații și detalii mai clare. Pentru a ține pasul cu ce se întâmplă la Igromir puteți să aruncați din când în când un ochi aici.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...