Jump to content

WAR THUNDER SĂRBĂTOREȘTE PREMIUL DE "CEL MAI BUN SIMULATOR" LA GAMESCOM 2013 CU EVENTUL "GOLDEN FIGHTS (LUPTELE DE AUR)"!


Pentru sărbătorirea premiului acordat in Germania, War Thunder prezintă eventimentul special "Golden Fights"! Duminica aceasta, 1 Septembrie, de la ora 18.00 până la ora 21.00 (ora României) vei câștiga 100 de eagles pentru a doua victorie și 200 de eagles pentru a cincea.

 

Pentru durata evenimentului "crew lock-urile" vor fi activate. 

 

gamescom_Award_warthunder.jpg

Moscova, Rusia - August XX, 2013, distribuitorul și dezvoltatorul Gaijin Entertainment a anunțat că sunt prima companie din fosta Uniune Sovietică care să câștige un premiu la Gamescom. Firma a luat în primire premiul "Cel Mai Bun Simulator" pentru titlul MMO de succes War Thunder. Fiind unul dintre cele mai prestigioase premii din Europa, premiile Gamescom 2013 sunt oferite de un juriu format din cei mai avizați critici si jurnalisti din mediul jocurilor din USA, EU și din lume.

 

Între 21 și 25 August, de-a lungul Gamescom-ului, zeci de mii de vizitatori ai zonei de Entertainment din Koelnmesse în Koln au plecat impresionați după ce au încercat pentru prima oară versiunea demo a jocului War Thunder portat pe PS4, ca apoi să încerce versiunea beta de pe PC.

 

Ca și un titlu ce va urma să fie portat pe PS4 și este momentan în stadiul beta pe PC, War Thunder se prezintă ca un MMO de generație următoare ce oferă un gameplay online fără egal, ce plaseaza jucătorii în bătălii aeriene pline de acțiune inspirate de bătăliile Celui De-al Doilea Război Mondial, sau plasând jucătorii în faimoasele tancuri ale acelor vremuri.

 

"Suntem extrem de încântați de de premiul "Cel Mai Bun Simulator" primit la Gamescom. Premiul primit la acest eveniment reprezintă cel mai important moment din istoria Gaijin Entertainment. Am dezvăluit versiunea de PS4 publicului și am arătat ferocitatea războiului de blindate împreună cu suportul pe care îl oferim Oculus Rift. De asemenea vrem să mulțumim miilor de vizitatori care au jucat versiunea de demo la eveniment pentru impresiile lor în ceea ce se formează a fi cel mai mare proiect al companiei noastre." a spus Anton Yudintsev, CEO al Gaijin Entertainment.       

 

 

Cu această ocazie vrem să vă prezentăm trailerul CGI introdus pentru prima oară la Gamescom:

 

[media]http://www.youtube.com/watch?v=0sfA-NsbzJY&feature=player_embedded#t=0[/media]

 

 

 

 

 

Căutasem trailerul ăsta ca dementul acum câteva zile, dar l-au pitit bine băieții.     

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buuun ...am primit cei 300 GE . exact dupa 5 victorii .. am cumparat un nou slot la Germani cu 200 GE ..cu ei am cel mai mare level , si astept pana maine si imi cumpar o zi de Premium Account cu 100 GE ... Voi ce faceti cu cei 300 GE castigati ?:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu nu am primit nimic desi am avut mai mult de 10 victorii in acel interval de timp .

Trebuia sa joc HB sau ce trebuia sa fac in special ca sa ii primesc ?

te-ai conectat la joc in timpul acelei perioade sau erai conectat cu mult timp inainte, ca a fost la un moment dat un mic patch de descarcat ... nu stiu zic si eu ...  8/s  :dntknw:

medal medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu trebuia sa joci HB ...eu am jucat Arcade , level 0-1 cu rusii ....in 55 de minute au fost gata 5 viictorii ....5 victorii din 6 meciuri.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...