Jump to content

War Thunder vine pe PS4


[media]http://www.youtube.com/watch?v=Vq8dp3PQ22I&feature=player_embedded#t=0[/media]

 

 

Gaijin Entertainment are plăcerea sa vă anunțe ca War Thunder va fi unul dintre jocurile ce vor putea fi jucate la lansarea lui Playstation 4. War Thunder este un joc ce va plasa jucatorii de PS4 în mediul exploziv al luptelor aeriene și terestre ale Celui De-al Doilea Război Mondial.

 

Orice vizitator la Gamescom 2013 va putea încerca versiunea trial a jocului War Thunder portată pe PS4 în Sala 7, Ghișeul C10 în zona de divertisment din Koelnmesse în Koln, Germania, între 21 și 25 August.

 

"Vechea dispută dintre care platformă oferă mai multă distracție între console și PC va găsi acum o nouă arenă unde să se desfășoare. War Thunder pentru PlayStation 4 este compatibil cu sistemul multi-platform, permițând fanilor consolelor și cei de PC să se lupte pentru supremația aeriană în același mediu. Imaginați-vă, mai mult de o suta de jucători ce vor conduce avioane, tancuri și nave luptându-se pe aceeași hartă împreună. Dorim să îi vedem pe toți cei 3 milioane de jucători ai noștri deja existenți să piloteze avioane sau să conducă tancuri împreună cu noii jucători de PS4." a spus Anton Yudintsev, CEO al Gaijin Entertainment.

 

War Thunder va avea peste 300 de vehicule valabile la lansare, iar fanii se pot aștepta la sute care vor urma după lansare în urma update-urilor ce vor apărea concomitent pe PC si PS4.

 

Oricine va putea descărca War Thunder de pe PlayStation®Store pe gratis și fără nici un fel de restricții. În plus, ce ce vor avea subscripție de PlayStation®Plus vor avea un conținut bonus al jocului asemenea celor ce îl vor juca de pe PS4 în general. Deja 3 milioane de jucători se bucură de ambientul plin de acțiune al jocului de pe PC, iar vaza aceasta tinde să se extindă exponențial în urma lansării jocului pe rețeaua de distribuție Steam.

 

War Thunder este deja în Open Beta pe PC si MacOS, și va suporta sistemul de realitate virtuala Oculus Rift. Intră pe site-ul oficial al jocului http://warthunder.com, descarcă-l și pregătește-te să domini tăriile cerului cu prietenii tai!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...