Jump to content

Long loading battle screen


Recently I got a long loading battle time problem. The first or second battles are only take up 5 - 10 seconds, after that it's need about 1 - 2 minutes stuck during load into battle.

I tried to upgrade windows, gpu driver, clean install game (delete everything them do a fresh install), reduce graphic setting to ultra low but nothing helped.

 

I played this game for years only find this problem a month ago.

Please help! I want to enjoy the match like another.

 

/Also I dont have any skin nor mod installed.

Edited by Srefa99736

Share this post


Link to post
Share on other sites

13 hours ago, _Soarin_ said:

I have the same problem. We’re waiting for a solution!

This look like a engine bug, if long loading because my pc specs it should stuck at the first time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Got the same issue. Tried uninstalling game, twice. And uninstalling Steam. Didn't work. For me, the first map when i start the game loads within seconds. After that it takes about 2 minutes. This has to be fixed. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 hour ago, benhogan said:

Got the same issue. Tried uninstalling game, twice. And uninstalling Steam. Didn't work. For me, the first map when i start the game loads within seconds. After that it takes about 2 minutes. This has to be fixed. 

 

 

On 31/07/2022 at 06:06, Srefa99736 said:

This look like a engine bug, if long loading because my pc specs it should stuck at the first time.

try to write a report on https://community.gaijin.net/issues/p/warthunder

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 hour ago, benhogan said:

Got the same issue. Tried uninstalling game, twice. And uninstalling Steam. Didn't work. For me, the first map when i start the game loads within seconds. After that it takes about 2 minutes. This has to be fixed. 

 

 

On 31/07/2022 at 06:06, Srefa99736 said:

This look like a engine bug, if long loading because my pc specs it should stuck at the first time.

Can also support my post https://community.gaijin.net/issues/p/warthunder/i/phmYOG6ydkom

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...