Jump to content

To myslíte vážně GJ?????

jindra68
 Share

Vážení...

Opravdu si myslíte že vaši hru hrajou jen totální idioti??? Jako vážně??? nechápu kde jste vzali tu drzost  otírat se o wot a jejich RNG když vy jste desetkrát horčí...Ta vaše srajda se absolutně nedá hrát absolutně ne!!! Nejsem žadnej trouba kterýmu se tady budete snažit namluvit že to prostě neumí...WOTko hraju sedm let a patřím mezi naprůměrné hráče...Takže žadne že mám levé ruce nebo že nevím jakou munici mám použít...Ale hrát se nedá....všichni mě dávaj na ránu každej trouba co ani neví jak se zaregistroval mě dá na ránu...Já může dělat co chci a prostě nic kdybych po nich házel kamení vyjde to nastejno...Když mám tank 2BR dávaj mě na ránu Rka přes celou mapu na takovou vzdálenost nemůže mít žádnou penetraci.... Já si svojí chytrostí a přehledem vjedu do zad tanku stejneho BR jako mam ja...střílím ho do zadku...nic...tři rany a žadne poškození a to střílím ze tří metrů...frajer si v klidu zabije tank před sebou...pak se pomalu otočí dostane 4 tu rán do boku ..opět nic....no a da mě na ránu přesto že jsem si zacouval k rohu a nauhloval se tak abych schoval vanu a pod tím uhlem by mě neměl v životě probít...no ale da mě prostě na ránu...dostnau do blatníku...ale stejně jdu do garáže... Ten váš podvod doslova a do písmene bije do očí...Vážně si myslíte že uvěřím tomu, že jsem špatnej hrač jen proto že ze mě děláte idiota??? Mohl bych tady psát hodiny o tom co vaše hra děla ale to je zbytečné....prostě je to podvod. podle všeho mate stejnou techniku jako ma wotko a prostě hra nastaví hračům předem jestli budou idioti nebo dobří hráči...Wotko to ale na rozdíl od vás přizná...že používá RNG a vy nejen že to nepřiznáte ještě máte tu drzost pomlouvat wotko že má RNG....Wotko se rng da alespon hrat tahle vaše srajda absolutně ne.... Nechápu proč bych měl hrat hru kde ze mě někdo děla idiota a ještě by chtěl peníze....Do wotka jsem za ty leta nastrkal hodně peněz..nejsem žadna socka ale vam ani korunu protože to co předvádíte je prostě vrchol hnusu...Hraju hry už asi 20 let ale takovej hnus jako je tohle jsem fakt v životě neviděl ...dělat z lidí blbce takhle okatě a průhledně to chce velkou dávku arogance a stupidity...

• Haha 7

27 minutes ago, jindra68 said:

Vážení...

Opravdu si myslíte že vaši hru hrajou jen totální idioti??? Jako vážně??? nechápu kde jste vzali tu drzost  otírat se o wot a jejich RNG když vy jste desetkrát horčí...Ta vaše srajda se absolutně nedá hrát absolutně ne!!! Nejsem žadnej trouba kterýmu se tady budete snažit namluvit že to prostě neumí...WOTko hraju sedm let a patřím mezi naprůměrné hráče...Takže žadne že mám levé ruce nebo že nevím jakou munici mám použít...Ale hrát se nedá....všichni mě dávaj na ránu každej trouba co ani neví jak se zaregistroval mě dá na ránu...Já může dělat co chci a prostě nic kdybych po nich házel kamení vyjde to nastejno...Když mám tank 2BR dávaj mě na ránu Rka přes celou mapu na takovou vzdálenost nemůže mít žádnou penetraci.... Já si svojí chytrostí a přehledem vjedu do zad tanku stejneho BR jako mam ja...střílím ho do zadku...nic...tři rany a žadne poškození a to střílím ze tří metrů...frajer si v klidu zabije tank před sebou...pak se pomalu otočí dostane 4 tu rán do boku ..opět nic....no a da mě na ránu přesto že jsem si zacouval k rohu a nauhloval se tak abych schoval vanu a pod tím uhlem by mě neměl v životě probít...no ale da mě prostě na ránu...dostnau do blatníku...ale stejně jdu do garáže... Ten váš podvod doslova a do písmene bije do očí...Vážně si myslíte že uvěřím tomu, že jsem špatnej hrač jen proto že ze mě děláte idiota??? Mohl bych tady psát hodiny o tom co vaše hra děla ale to je zbytečné....prostě je to podvod. podle všeho mate stejnou techniku jako ma wotko a prostě hra nastaví hračům předem jestli budou idioti nebo dobří hráči...Wotko to ale na rozdíl od vás přizná...že používá RNG a vy nejen že to nepřiznáte ještě máte tu drzost pomlouvat wotko že má RNG....Wotko se rng da alespon hrat tahle vaše srajda absolutně ne.... Nechápu proč bych měl hrat hru kde ze mě někdo děla idiota a ještě by chtěl peníze....Do wotka jsem za ty leta nastrkal hodně peněz..nejsem žadna socka ale vam ani korunu protože to co předvádíte je prostě vrchol hnusu...Hraju hry už asi 20 let ale takovej hnus jako je tohle jsem fakt v životě neviděl ...dělat z lidí blbce takhle okatě a průhledně to chce velkou dávku arogance a stupidity...

Já hrál v mládí excelentně kuličky, což má tady asi tak stejnou váhu jako tvoje výsledku ve wotku...

• Upvote 3
medal medal medal medal

53 minutes ago, jindra68 said:

Vážení...

Ale no táák, trochu se uklidni a ač hra má taky spoustu chyb, tak jsem se podívla na tvoji poslední bitvu na Karelii a je to katastrofa co předvádíš, takže se není čemu divit.

1)BT jsou dobré tanky, ale pancéřování je jak z toaletního papíru a vše tě prostřelí a to i rezervy na větší vzdálenosti(stačí se podívat na svůj tank v hangáru, zvolit si nepřítele, nastavit vzdálenost, na kterou střílel a uvidíš sám).

2)45mm kanón je sice celkem fajn, ale na předek musíš vystřelit několikrát, protože prostě nemá takové plošné poškození jako větší ráže. Taky by ses měl naučit znát tanky kde mají třeba střelce, případně jak rychle zničit u těch odolnějších dělo a potom je dostat z boku a ne střílet jim třeba na motor jako tomu polopásáku, který tě potom sejmul(navíc má lepší dělo než ty)

3)Zapomeň na většinu věcí co znáš z WoT, tady začínáš znova a je hodně věcí jinak, takže ze začátku budeš trpět a budeš prostě horší hráč, taková je realita.

Pokud se chceš něco naučit, tak je dost lidí co ti poradí, ale je dost hloupé nadávat na hru a sám ji neumět hrát..... Prostě to neumíš, smiř se s tím, ale vše jde naučit a mě třeba vyhovovali víc RB bitvy než AB.

Mimochodem koukal jsem i na jednu bitvu v Normandii a taky hrůza a děs. Nejdřív jsi vyjel bokem s BT-7 k nepříteli a tak jsi dostal hned střelce a řidiče a potom následovala smrt a jako další byl T-50, se kterým jsi jak smyslů zbavený střílel na tanky kulometem a nejlepší byla střelba na Stuga, kterého jsi na tu vzdálenost nemohl vůbec poškodit a přesto jsi pokračoval dál. Tvoje krasojízda kdy jsi najížděl často bokem byla nakonec završena tím, že jsi potkal Švéda co ti zničil závěr a potom hra končila. HRAJEŠ OPRAVDU HROZNĚ!!!!

25 minutes ago, ManOfHarlech said:

Já hrál v mládí excelentně kuličky, což má tady asi tak stejnou váhu jako tvoje výsledku ve wotku...

Stačí se podívat na jeho hry, je to začátečník, má mizivé znalosti a hraje to jak WoT a to třeba s BT-7 nebo s T-50 jde nahrát docela dost, jen člověk musí vědět co si může dovolit a musí znát mapy.....

Edited by Marseill
  • Upvote 1
medal medal medal medal medal medal medal medal

15 hours ago, jindra68 said:

Vážení...

Tolik slziček a přitom je to docela jednoduchý - pokud tě zabije "každej trouba co ani neví jak se zaregistroval", tak tahle hra asi opravdu nebude pro tebe. Dej uninstall a běž hrát zpátky to "RNG" WoTko, kde jsi tak naprůměrnej....  

• Upvote 3

19 hours ago, Marseill said:

Stačí se podívat na jeho hry, je to začátečník, má mizivé znalosti a hraje to jak WoT a to třeba s BT-7 nebo s T-50 jde nahrát docela dost, jen člověk musí vědět co si může dovolit a musí znát mapy.....

Mě pobavilo jeho přesvědčení, že když byl ve wotku nadprůměr, tak tady to bude automaticky louskat jak nic... :D

medal medal medal medal

2 hours ago, ManOfHarlech said:

Mě pobavilo jeho přesvědčení, že když byl ve wotku nadprůměr, tak tady to bude automaticky louskat jak nic... :D

Měl nosánek příliš nahoru a dostal přes něj. Být skvělý v jedné hře neznamená být skvělý v druhé. Hrával jsem dvě druhoválečné střílečky a v jedné jsem exceloval a v druhé jsem byl dlouho průměr, někdy i podprůměr. Hrát hru znamená přistoupit a chápat plně pravidla dané hry bohužel zkušenosti z WoT mu jsou celkem na nic kromě toho, že snad některé tanky poznal, nicméně vzhledem k tomu co předváděl neměl třeba ani tušení jak je jeho dělo efektivní a že 7mm kulometem fakt klasický tank nerozstřelí.:D

22 hours ago, jindra68 said:

WOTko hraju sedm let a patřím mezi naprůměrné hráče...Takže žadne že mám levé ruce nebo že nevím jakou munici mám použít..

Já si řekl (v aktuální době po zkušenostech z různých diskuzí, zvlášť u zpravodajství, kde kolikrát čumím s otevřenou hubou, co všechno má volební právo), že se s kdejakýma exotama nějak aktivněji zbytečně o h*vně handrkovat nebudu, protože stejně si pořád budou mlet to svoje a nikam to nevede (teda vede - naposledy to tento týden vedlo na Facebooku k mému 7 dennímu banu.:D)...

Takže jen otázečku...

S tvými "muničními" zkušenostmi z Wotka, kterými tu argumentuješ, tedy zde ve hře střílíš primárně "goldy" (APCR nebo Heat) namísto APHE munice, protože mají vyšší penetraci? :DD

Edited by KGRP
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Po 3 letech se mě po hře postesklo, a tak jsem jí opět stáhl a nainstaloval. Rozhořčení dotyčného tak do jisté míry chápu. Během 2 dnů jsem na opravách vyplýtval všech 250 000 sl, Přišlo mi, že jsou nepřátelé naprosto všude a vždycky tam odkud na mě vidí, či si mezi baráky a stromy všimnou několika viditelných pixelů, které mají o 0,5% světlejší barvu než pozadí. Jestli se mi podařilo zničit tank, tak se dalo mluvit o štěstí, Když už jsem se trefil, tak to nepříteli nijak neuškodilo a já šel do garáže vždy na první zásah. Vpodstatě jsem ve většině případů odcházel z bitvy, aniž bych si vystřelil, a když už, tak to za moc nestálo.

Narozdil od dotyčného jsem však věděl, že tohle je jen a jen má chyba, Vím, moc dobře si pamatuji SB s IS-4m a likvidování Mausů přesnou střelbou na "dírku" vedle hlavně z pohledu ze zaměřovače.. Odstavil jsem Chieftainy a šel jezdit s Matildou, na rozlehlých mapách to bylo zlo, ale v městské zástavbě se tu a tam nějaký ten úspěch dostavil. Vydělávat sl jna opravy jsem si chodil hrát lodičky, tam to bylo o poznání lepší, přece jenom ty lehké křižníky nejdou na první dobrou a tak se tam lépe získávají zkušenosti. Na letadla jsem nezapomněl, předstřel si pamatuji dobře, ale na opravy jsem neměl a je to tam takové nespolehlivé. Nicméně na lodičkách jsem si vydělával slušně, cca 50k za bitvu, ale jsou dlouhé a po pár bitvách omrzí. Matilda mě taky brzy omrzela svou pomalostí, tak jsem si začal jezdit se želvou. no dobře no ;). U britu na 6,7 ale toho moc užitečného a použitelného pro mě není, a tak jsem se rozhodl, koupit FV4005. Naprosto ideální pro "začátečníka" Šel jsem si hrál lodičky, abych si na něj vydělal, a když už jsem měl, tak jsem si veleslavnostně koupil FV4202.. Zaklel jsem a šel zas vydělávat na lodičkách dalších 270k sl, a 3x si zkontroloval, jestli opravdu kupuji to co koupit chci. Do první bitvy jsem vstupoval s vědomím, že mě v ostatních tancích stejně pošlou do garáže na první výstřel, tak ten pancíř ani nepotřebuji, a mohla by s tímhle vozítkem být docela sranda. Po pár bitvách jsem už začal uvažovat, proč na mě nepřátele vlastně střílí z děla, když jim bohatě stačí kulomet na věži. Avšak pomalu jsem se začal vžívat do map a vytušit kde a kudy by mohl někdo jet, Volil jsem číhající taktiku. Koukal na mapu kde se to nejvíce červená a vyhlížel si místa, kde budu v relativním bezpečí. Z prvu nastávali často situace, kdy jsem žádného nepřítele za celou bitvu nezahlédl a méně často vítězně odcházel z bitvy bez jedinného výstřelu, ale živý, Když už jsem pak dokázal odhadnout migrační trasy nepřátel a nedržel se tak zpátky, začali se dostavovat úspěchy. Hlídal jsem si kde na mapě jsou spojenci, díky čemuž jsem věděl, na kterých stranách, či příjezdech je bezpečno, Když někde nějaká skupinka spojenců zmizela, tak pokud jsem byl na současné pozici zbytečný, tak jsem se přesunul k hlídání prostoru, kde spojenci vyhynuli. Naučil jsem se koukat proti komu stojíme, že když je CCCP v týmu, tak je klid a když v nepřátelském týmu, tak jsou nepřátele velice brzo po začátku rozlezlí všude a všude je vysoké riziko partizánských akcí malinkými tryskovými vozítky. Nicméně na rozlehlých mapách byl pořád stejný problém, a to míření a odhad vzdálenosti. dálkoměr měřil jen do 1km a to je vzdálenost na kterou jsem se trefit uměl, ale to co bylo dál byl už problém. Používal jsem proto často po bitvě přehrávání záznamu, abych se podíval, jak daleko nepřítel byl, abych získal lepší odhad, což se záhy zůročilo, když jsem poprvé na první dobrou přes celý kursk 1650m trefil nepřátelský tank. No dobře až pak jsem si všiml, že je mapa rozdělená do čtverců a v rohovém čtverečku je délka jednoho čtverce v metrech. Nu a dnes po 3 týdnech od opětovného nainstalování WT a těžce podprůměrných začátcích jsem začal konečně vydělávat i v tancích. V jedné z posledních hraných misích jsem z 12 nábojů vystřílel 9 granátů a vyřadil 8 nepřátel. Ten předposlední měl štěstí, neb jsem trefil zábradlí. bitvu jsem přežil, i když jsme prohráli. Hra již konečně začíná být zábavná. Tři týdny mi trvalo, než jsem se do toho opět dostal, a i když to není úplně ideální, protože se pořád bojím ten rypáček někam vystrkovat, tak po prvních týdnech flustrace a beznaděje konečně nastávají lepší a zábavnější časy.

Nu tak snad dotyčnému tohle psaní pomůže. ;)

Edited by Tomiket
  • Like 1
medal medal medal medal medal

• 2 months later...
  • 1 month later...
On 17/07/2022 at 20:42, jindra68 said:

Vážení...

Presne tak je to proste sračka skurvená Pay to WIN hra (maskovanie krovie) akože sherman BR 3,3 ma na 500m zabije ked sa uhlujem do diamantu s tigrom  I BR 5,3 akože hra sa maskuje za realitu a to že mrdaju do Wotka to ani nekomentujem 

• Confused 2

• 1 month later...
On 22/11/2022 at 21:53, SVK_5231 said:

Presne tak je to proste sračka skurvená Pay to WIN hra (maskovanie krovie) akože sherman BR 3,3 ma na 500m zabije ked sa uhlujem do diamantu s tigrom  I BR 5,3 akože hra sa maskuje za realitu a to že mrdaju do Wotka to ani nekomentujem 

Skill issue

• Like 1
medal medal

• 2 months later...
4 minutes ago, Sandys24500 said:

nevim jestli se nemylim kdyztak me opravte.

Kdyz mam v sestave jeden z tanku BR 4.3 hodi me to do hry kde by meli byt tanky s maximalne 4.3br.Jak je mozne ze casto potkavam tank Tiger ktery ma 5.3 a vise?

Když máš stroj 4.3, tak může potkat stroje v rozmezí 3.3 - 5.3. Balanc je +-1BR 

• Thanks 1

• 5 weeks later...

:)  všechno cajk ....ale ty zlaté zálohy za přihlášení já už je. nechci xD kdyby aspon těch 5k stříbrných 400 dní v kuse a už i nekonečná trpělivost má někde konec jinak hra se ubírá stále dobrým směrem jen občas pojmu podezření že ty ruské konzervy jsou prostě OP!!! tvůj Neuro....již od roku 2013 !! s tebou Gadžuline! skal

On 24. 3. 2023 at 20:31, ElidorCZ said:

někde jsem četl, že když člověk dá za sebe dva (a více) vykřičníky, nebo otazníky, tak pravděpodobně trpí nějakou mentální poruchou, nebo k ní má sklony ... 

jj něco na tom bude :D !!!!!!

Edited by Neuro002
medal medal

• 4 weeks later...
 Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...