Jump to content

Jugoslovensko stablo potencijalno stiže u sledećem update-u?

SerbHero
 Share

Ne znam kolko su ljudi ovde ovo ispratili i ako je jesu zanima me vaše mišljenje. Naime za one koji ne znaju Gaijin je pre nekog vremena za poljski IGN dao intervju u kome u jednom delu daje informaciju da odma nakon Izraela stiže novo stablo koje ima posebno zanimljiva i origninalna vozila, pogotovo kopnena. E sad ja sam uradio neku analizu kao prvo šta ljudi predviđaju i priželjkuju u komentarima na ovu vest, i ubedljivo je najviše komentara za Jugoslaviju. Druga stvar šta se može izanalizirati su potencijalna stabla koja bi mogla biti ubačena kao naredno stablo, a s obzirom da je izbor prilično tanak jer su sva stabla koja zadovoljavaju kriterijume već ubačena Jugoslavija ima najveće izglede. Neka stabla koja bi još dolazila u obzir su Čehoslovačka, Ujedinjena Koreja, Brazil(ili južna amerika kompletna), Finska, Turska, Iran... Analizom svakog tog potencijalnog stabla po broju unikatnih vozila, kriterijumu i anketama na forumu gde se ljudi izjašnjavaju dal su za dodavanje Jugoslavija je po svemu na prvom mestu.

Tako da ljudi spremite se, po meni iznenađenje je vrlo verovatno u sledećem update-u. :DD :salute:

Ostavljam linkove za kraj ko je zainteresovan može sam malo da istraži.

Originalni članak na poljskom, na browseru može da se pritisne translate na engleski ili srpski:
https://pl.ign.com/war-thunder-world-of-planes/48250/interview/war-thunder-wind-of-change-porozmawialismy-z-tworcami-o-nowym-rozszerzeniu?p=2
Ključni deo je na drugoj stranici pretposlednji pasus al koga mrzi da traži i prevodi sam isekao sam taj pasus preveden i okačio kao sliku na kraju.

Link ka zvaničnoj temi na forumu:

Yt snimak poznatog war thunder youtubera gde analizira taj članak:
Obratite pažnju na kometare pogotovo top komentare

Screenshot 2022-04-23 150017.png

Edited by SerbHero
greške
  • Thanks 1
medal medal medal medal

• SerbHero changed the title to Jugoslovensko stablo potencijalno stiže u sledećem update-u?

Posle više od osam godina igranja (ok, ne sve vreme) i dalje nisam otključao nemačko stablo. Koliko god bih se radovao jugoslovenskom stablu, pomisao na još toliko godina me užasava :) Kad sam počeo, deca su mi bila u jaslicama. Jugoslovensko stablo bi otključao za njihove svadbe :) U svakom slučaju pitanje je koliko je platežno jak, kako se to sad kaže, naš region. Da li bi to dovelo nove i zadržalo starije igrače? Ne verujem da ćemo uskoro videti jugoslovensko stablo. 

medal medal medal

6 hours ago, Kurjak78 said:

Posle više od osam godina igranja (ok, ne sve vreme) i dalje nisam otključao nemačko stablo. Koliko god bih se radovao jugoslovenskom stablu, pomisao na još toliko godina me užasava :) Kad sam počeo, deca su mi bila u jaslicama. Jugoslovensko stablo bi otključao za njihove svadbe :) U svakom slučaju pitanje je koliko je platežno jak, kako se to sad kaže, naš region. Da li bi to dovelo nove i zadržalo starije igrače? Ne verujem da ćemo uskoro videti jugoslovensko stablo. 

Ja igram 10 godina u prekidima, počeo sam davne 2012 još u beti aviona. I meni je prvih par godina napredovanje išlo sporo dok nisam podmazao malo pravim parama. Premium nalog se može prilično jeftino uzeti kad je 50 posto sniženje za godinu dana, plus poneki premium avion i lagano sam otključao cele nemce, ruse i amerikance. I plus ruse i nemce tenkove. A manje nacije se svakako brže otključavaju pošto nema toliko vozila, tako da bez brige ako ubace Jugoslaviju. :DD

Što se tiče drugog dela tu se slažem, sigurno nema tolki potencijal zarade od igrača sa ovih prostora al pretpostavka je da Jugoslaviju neće igrati samo balkanski igrači. Postoji velika zainteresovanost igrača iz celog sveta zbog fascinacije istorijom ovih prostora i interesanim vozilima koja bi bila ubačena. Tako da videćemo, svakako Gaijin ima tu filozofiju ubacivanja novih stvari i stabala da bi igrači konstanto imali nešto da istražuju i troše pare naravno. :D

medal medal medal medal

Drugi deo prvo, pitanje je koliko su van regiona uopšte "fascinirani" nama. Mislim da mi sami nismo fascinirani sobom, a tek oni :)

Što se prvog dela tiče, ne računajući prvu godinu, godinu i po, i neku pauzu od nekoliko meseci između, uvek imam premium. Čak me i usralo onih 90% popusta na vozilo jedanput :) Ako još nisam sve Nemce otključao, onda mora biti do mog stila igra ;)

medal medal medal

• 2 months later...
 Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...